Марта Вачкова прати диетолозите на майната си

МартаДоста закръглената, та направо дебела  актриса Марта Вачкова изригна против съвременните диетолози.

Бившата водеща заяви, че е пробвала какви ли не диети, но това не й помогнало, защото самите диети и съставките в тях са фалшиви.

Тя изпадна в артистичен възторг  от хунзите – малкият народ, който живее между Индия и Пакистан, оито рядко боледува, не хваща рак  и води здравословен начин на живот. Тези хора хапват месо два пъти в годината на празници, цвърчеше от екрана актрисата. Те ядат предимно  сушени кайсии и само зеленчуци и плодове. При това не се тъпчат като нас, а хапват само два пъти на ден. Всички са стройни, всички са здрави.

Нямат пости, а задължителни дни на гладуване.
Вачкова беше още по-възхитена, че хунзите не държат на материалното, а на духовното, затова са много възвишени хора.

Това естествено беше запълване на ефирно време с нейни разсъждения. Защото и да тича срещу тези хора няма как да ги стигне. Неведнъж тя е казвала, че има огромен апетит и трудно може да спазва диети, защото все й се яде. С промените в апартамента си се хвали непрекъснато, а на вилата си построи огромен басейн.

Колкото до духовното, то се вижда в коментарите й за различни политически събития. В навярно платени участия по телевизията, тя защитава този, който й кажат и театрално се възмущава от различни неща в държаната, но така, че възмущението й да е в услуга на управляващите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.