Шефове ровили в гащите на Марта Вачкова

Продуценти проверяват дали актрисата носи пликчета по модел от началото на миналия век

Марта Вачкова бе подложена на невероятно изпитание, след като се кандидатира за гореща роля в италиански сериал за супер звездата от първите години на американското кино Рудолф Валентино. По време на кастинга всички кандидатки били проверявани дали носят бельо по модел от онези години и само тези които наистина били с бабините пликчета, са допуснати до втори кръг.

Марта Вачкова

Рудолф Валентино е първият секссимвол на Холивуд. В историята обаче той остана като най – харесваният и същевременно най – маменият мъж. Въпреки че милиони фенки са късали дрехите и сърцата си в негово име, той така и не намира нито една жена, която да му остане вярна докрай.

„Моята героиня е лудо влюбена в Рудолф Валентино и стоически започва да го гони в различните зали за танци, където започва неговата кариера”, разкри самата Марта Вачкова и уточнява, че ролята на Валентино е поверена на един от най – известните модели в Милано Габриел Грако.

Друг интересен момент е, че Мартина трябва да танцува два танца куикстеп и продуцентите й дали едва 12 часа, за да се подготви за въпросните сцени. Уникалните костюми и тоалети от онази епоха са реални музейни експонати, както казахме и бельото трябвало да е по модел от онези далечни години. Вачкова разкрива, че Грако е изключително любезен в поведението си към българските актьори.

„При нас много рядко се чува някой да каже благодаря. А в последния ден на снимките ни, режисьорът изпрати всички нас с благодарност, цветя и аплодисменти”, казва актрисата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.