Мария и Гущеров се скараха преди да се оженят

Мария и ГущеровПодготовката за сватбата на Мария с Християн Гущеров е заплашена от провал.

Бъдещите съпрузи изобщо не могат да се разберат къде да направят церемонията и къде да вдигнат след това тържеството след нея.

Преди седмица  певицата  се похвали в телевизионния  ефир, че най-после, след 3-годишно съжителство между двамата, Гущеров й е подарил пръстен и й предложил брак. Малко по-късно стана ясна  и  датата за милото тържество в най-лютата зима на  17 януари. Чалга дивата пожелала да се омъжи в София и да покани всичките си приятели, за да може венчавката  й да се превърне в светското събитие на следващата година.

Кандидат женихът и най-вече семейството му, които от доста време избягват светлините на прожекторите, обаче не искали да се чувстват като маймуни на панаир. Бъдещият свекър на Мария – Добромир Гущеров, който от години живее във Виена със семейството си, е предложил да стане  домакин на сватбата. Бившият депутат  нямал никакво желание сватбата на сина му да се превръща в софийски панаир.

Милионерът даже обещал да плати лично от  джоба си престоя на цялата тълпа гости от България, ако бъдещата булка се навие  да даде ръката си  на сина му в австрийската столица.  Тя обаче се колебаела, тъй като не всеки искал да пътува чак до Австрия в средата на зимата. Напълно възможно е  сватбата да бъде отложена за по-късна дата, тъй като засега няма никакви признаци  страните в спора да постигнат консенсус, коментират запознати със ситуацията.

Мария вече си купи рокля за 40 бона и е напълно готова. Възможно е и да отстъпи, защото не всеки има честта да се омъжи във Виена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *