Мания за Отслабване вкара Гонзовица в Болницата. Вижте какво си причини:

Плеймейтката Светлана Василева стана поредната жертва на диетите и суетата.
Дългите периоди на гладуване и експериментиране с различни „вълшебни храни“ и отвари й докараха язва на стомаха, която я прати директно в болницата.
„Лошо направих, не трябваше да се отнасям към организма си така“, ожали се самата тя и обясни, че причина за заболяването й е нередовното и неправилно хранене на което се подлагала през последните няколко години.

Бившата любовница на Гонзо сега почти непрекъснато страда от болки в стомаха и искрено признава, че вината за състоянието й е нейна и само нейна, тъй като през годините се е подлагала на ужасни хранителни режими – нечовешки гладувала с дни с едничката цел да отслабне.

„Сега съм много стриктна по отношение на храненето. Пак пазя диети, но само такива, които са ми препоръчани на лекари. Тотално съм изключила от менюто си  пържено, мазно, лютиво и пикантни храни, защото стомахът ми се дразни от тях, язвата се възпалява и започват жестоки болки”, обяснява Светлана.

Сега плеймейтката започнала  да се храни здравословно и редовно – по три пъти на ден. Но въпреки това зорко внимавала какво консумира, за да не качи някой излишен грам върху добре поддържаната си снага. Тя пак поддържа теглото си в идеални мерки, но вече не гладува до припадък. И даже е започнала да дава акъли на младите момичета да свалят килограми със спорт и балансиран режим. Но без да гладуват, защото така могат да си докарат болест за цял живот.

Манията за отслабване прати не една и две родни красавици в болницата. Миналата година Зорница Линдарева спря да яде и лепна булимия, от която доста време се лекува в специализирана клиника. Преди две години пък Преслава припадна на свое участие, защото бе решила да се отърве от пухкавото си тяло и за кратко време беше свалила огромно количество килограми, което се отразило на здравето й.

А най-тежко от диетите за отслабване пострада певицата Пламена, която разви анорексия и стигна критичните 36 килограма телесно тегло, а лекарите едва успяха да я спасят.

Свалете излишните си килограми по здравословен път с ТАЙНИЯ био-продукт за ОТСЛАБВАНЕ „ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ Подробностите ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *