Майки Скочиха Срещу Венета Райкова, записала Патрик с Връзки в училище

Венета голямаРодители на първокласници вдигнаха бунт в сайта бг.мама, че синът на Венета Райкова – Патрик е приет като първокласник  в елитното училище „Пушкин“ без да отговаря на критериите.

Според тях водещата е използвала връзки, за да вкара отрочето си  в елитното школо. Той е взет на второ класиране с 35 точки  в 133-то СОУ „А. С. Пушкин“ с усилено изучаване на руски език, където е завършил баща му Тишо. На всичкото отгоре Райкова сама се похвалила в профила си във Фейсбук и даже публикувала резултатите на Патрик. „По стъпките на татко“ – написала тя и раздразнила майките на останалите деца, които негодуват. Едни – защото за техните рожби нямало място, а други – защото не искали капризната водеща да налага вечното си мрънкане и претенции в школото.

Майките не крият разочарованието и огорчението си. В училището се приемат деца, които живеят предимно в района на учебното заведение, а домът на Венета е доста далеч. Ако няма достатъчно желаещи, тогава бройката се попълва от живеещи в останалите квартали. А желаещи има.

Освен това на снимка Райкова е показала вече униформата на Патрик. Това буквално взривило мамчетата, тъй като униформите все още се обсъждат и няма одобрен вариант.

Явно ще одобрят точно този модел и директорката й го е дала предварително, ядосват се жените.

Те смятат, че в училището децата им ще са в неравностойно положение, тъй като Патрик вече е толериран и ще продължи да бъде толериран, тъй като е дете на известни родители. И ще се ползва с привилегии, които ще дразнят останалите деца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *