Лили Иванова стои на „сухо“ от 2 петилетки!

Лили ИвановаЛили Иванова тотално е затворила интимната страница и в спалнята й от 10 години цари пълна тишина.

Това признала самата легенда пред хора от обкръжението си. Тя панически се страхувала, че ще стане жертва на новите технологии, ласките ще бъдат записани и ще се черви на стари години с някой гол клип в интернет.

Нямала доверие на никого и дори да изпитвала влечение към един или друг мъж, възможността да бъде направен запис я спирала от креватно развитие на връзката.

Освен това певицата нямала доверие и на тялото си.

Тя се притеснявала да се съблече и да остане гола пред някого, защото белезите от възрастта вече ясно се виждали. Получила комплекси от бръчките по шията си и на други места.

На концерти тя ги прикрива с шалчета, панделки, или дълбоки деколтета. Вкъщи също прикривала издайническите бръчки и не можела да си представи, че ще ги покаже пред някой непознат, който ще я желае като жена.

Затова поставила пълно табу пред интимния си живот и палуването в леглото.

Каквото е трябвало да направя и опитам, съм го направила и опитала. Каквото е трябвало да взема от живота, съм си го взела и то в двойна доза, разказвала тя на близките си.

Не всеки може да се похвали, че е бил толкова обичан и толкова желан. Сега е време да сложа точка, за да мина достойно и през тази част на живота си и да не ставам за резил пред жълтата преса, категорична е певицата.  Наситила съм се на мъжете!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/tqT0MJGKdW4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *