Фики се Изфука: Взимам повече пари от Лили Иванова!

ФикиФики Стораро взима повече пари от Лили Иванова!

Това се похвали самият той, но на база данъчни декларации. Лили е декларирала печалба от хонорари от 43 000 лева за миналата година, а той – много повече. Ами щом в декларациите ни има разлика, значи взимам много повече от нея, сви рамене младокът.

Ако са ме научили на нещо майка ми и баща ми – това е да си плащам данъците. Не мога да кажа колко получавам на месец, може да са над 40 хиляди, но имам и много разходи. Помагам на баба и дядо, помагам понякога и на нашите, влагам пари и в клипове. Един клип никак не е евтин, този с Кости беше 20 хилядарки.

А основните ми харчове са за дрехи. В нашия бранш няма как два пъти да се появиш с една и съща тениска. Трябва да внимаваш, защото веднага се нахвърлят върху теб. Има едни журналисти, които ти дебнат стайлинга и не дай Боже, да се облечеш небрежно или неподходящо… Иначе не пия, не пуша, не вземам наркотици, нашите все още ме контролират здраво, смее се той.

Все пак извън харчовете, му оставали достатъчно пари, но не ги държал в банка. Посъветвали го да инвестира в недвижими имоти и това и правел. Засега нямал много имоти, но смятал да придобие, ако кариерата му върви добре. Това бил единственият начин да запази парите си незасегнати от инфлацията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uxnYo0DGKRE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *