Криско Поскъпна! Взима 7 бона за 40 минути участие! Виж още:

Криско музикален сводникСлавата главозамая  рапъра Криско, който се взе за звезда от световна величина и започна да настига по капризи дори Мадона.
В момента той е на морето и всяка вечер има участие, но феновете му остават разочаровани. Кристиян никога не се появява в уречения час и оставя почитателите си да го чакат с часове, а когато се появи, те му прощават всичко и скачат от радост. Радостта им обаче трае твърде малко. След 30-40 минути на сцената певецът внезапно изчезва и дори не обявява, че участието му е свършило и няма да се появи повече.
За да не се главоболи с напористи фенове и най-вече фенки, които буквално му се мятат на врата, той си е наел охрана, която умело го измъква от тълпата и го отвежда в неизвестна посока.
Любителите на рапа са доста разочаровани от идола си. Преди година той пеел поне по два часа, а сега не задържал микрофона пред устата си дори за час.
Освен това си вдигнал хонорара си на 7 бона за участие, като често имал по две на вечер. Това е рекорд, недостиган дори от чаладжийките. На всичкото отгоре на габровския рапър не му се налага да дели заработеното с Митко Пайнера, защото сам си е продуцент… и всичко отива в джоба му.
Много му порасна работата, ядосват се в музикалните среди. Откакто Маги Халваджиян го взе в „Х-фактор“ и го направи жури, носът му се вирна до небето. Качи си цената, а феновете нямат нищо против да си плащат, за да го слушат и да се докоснат до него. Така смятат, че ще ги забележи и ще направи и тях звезди.
Междувременно Криско вече кара мощен джип и обзавежда суперлукс апартамент в София, където през есента ще се нанесе с любимата си Ася. Ако отново е жури във Фактора, нищо чудно и самолет да си купи, одумват го колегите му.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/wPUJ9ZKHMpo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *