Костадинов: В момента тече държавен преврат

В момента тече държавен преврат

Въпреки забраната на ЦИК да се гласува с машини и решението, според което предстоящия местен вот ще се проведе само с хартиени бюлетини, Министерството на вътрешните работи на „сглобката“ е разпоредило машините да се доставят по места.

Вероятно това е значело казаното в записа на ПП „да правим изборите с наше МВР“.

Възраждане настоява незабавно лицето Стойнов да бъде арестувано, а правителството да си подаде оставката.

Призоваваме българските граждани да излязат и да гласуват с хартиена бюлетина и категорично заявяваме, че членовете на „Възраждане“ в СИК няма да подпишат протокола за прием на машините и лично ще изхвърлят същите от изборните секции ако някой реши да наруши забраната на ЦИК.

Имах съмнения, че машините се манипулират, но след паническата реакция на ПП-ДБ в защита на машинния вот вече нямам никакви съмнения. Логичното се потвърди: Тази престъпна антибългарска коалиция е постигала изборните си резултати само с измами и фалшификации.

Костадин Костадинов, председател на ПП „Възраждане“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Превземането на България е вътрешна операция
    Крахът на България можеше да се състои само отвътре. Враговете трябваше да са внедрени, тъй като никой външен враг не може да причини толкова много щети. Така че, заличаването на България и геноцидът над православните българи е вътрешна операция.
    Милиони я наблюдават и не искат да повярват. Въпреки, че е достатъчно да видят красивите някога села и градове, каква пустош и разруха са, в очакване на новите си стопани.
    Невъзможно е да се рушат толкова бързо градове и села, ако не е планирано. Невъзможно е дори за дебили, само за 30 години да вземат толкова много глупави решения. Еничари политици създават всевъзможни закони, които са в полза на новите собственици на територията България.
    Любимият баща на еничарите от отворено общество – Джордж Сорос ползва стратегията на Клоуърд-Пивън:
    1. Претоварване и разрушаване на системата за социално подпомагане;
    2. Създаване на хаос;
    3. Поемане на контрола в хаоса;
    4. Въвеждане на репресивен апарат в държавата, чрез създаване на граждански безредици
    Истинската причина, поради която държавността в България е убивана и се води жесток геноцид над българите, е за да предоставят територията и на друг народ, много по-близък до бритоноварварските ционисти.

  2. А за Врабевски, кемтрейлс и първия протест, от който се “карантинира”, нещо да кажеш?
    Или за закона за отбраната, за който гласувахте, с който одобрихте участието на български мъже на чужди фронтове?
    Дар слово имаш-овцете тва искат.

  3. РЕЧ НА Алън Фостър Дълес, главен шеф ЦРУ, ПРИ НАГРАЖДАВАНЕТО НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ, УЧАСТНИЦИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА2

    Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическите страни. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как?

    Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

    От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството с една дума, каквато и да е безнравственост.

    В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.

    Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

    Само малцина, малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма, ще опошляваме и унищожаваме основите на родната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Ето това ние ще направим.
    Всичко това ще извършим под девиза:“ Защита на правата на човека и гражданските му свободи…“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *