Концертът на Слави доказа: Няма такава държава!

Слави концерт250000 до 70000 души! Това е цифрата на хората, които си купиха билети за мегаконцерта на Слави на стадион „Васил Левски“ и веднага се сблъскаха с абсурда.

По стар български обичай повечето отидоха в последния момент и се струпаха на входовете, блъскайки се като овце. Охраната не смогваше да ги провери и доста останаха отвън в обявения за началото час – 20 часа. Концертът се отложи за 21 часа, за да могат тълпите да влязат.

Колкото и молебени против дъжд да правеше Дългия и екипа му, все пак заваля като из ведро. Това пък веднага превърна в кални езера подстъпите до всички входове на стадиона, без един, където има плочки. На останалите места се извършват ремонтни работи, или всичко е оставено на самотек. Самият национален стадион също подгизна заедно със свръхмодерната си тревна настилка и ако там се играеше мач, футболистите трябваше да тичат с аквланги. Зрителите обаче нямаха плавници и ботуши и стояха във вода до прасците. А насядалите на трибуните – в локви.

Като капак на всичко зложелатели на Слави спретнаха хакерска атака на сайта му, където концертът щеше да се излъчва онлайн и картината запече. Екип от програмисти се справи за 40 минути с проблема, но българите, платили по 5 лева да гледат концерта он лайн, буквално пощуряха. Сайтът проработи 20 минути след началото.

И на фона на всички мили родни картинки, които съпътстваха събитието, този концерт се нареди в историята като най-успешният на Слави и показа, че публиката го обича. За ужас на конкуренцията му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *