Слави в паника, концертът му е пред провал!

Слави концертСамо два дни преди  грандиозния  концерт на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ на стадион „Васил Левски“, екипът е в паника, а напрежението се реже направо с нож.

Трифонов буквално се поболял от притеснения и неуредици, а на всичкото отгоре и времето било против него. След дълго продължилото лято синоптиците вещаят дъжд, дъжд и пак дъжд. А мероприятието е на открито и студените струи може да изплашат публиката и тя да не дойде.

На всичкото отгоре отдавна бе обявено, че чадърите са забранени, както и всякакви остри предмети и мераклиите да влязат на стадиона ще бъдат претърсвани за оръжие, алкохол и всякакви опасни неща, за да не стане някой сакатлък. Сега обаче синоптиците са категорични, че ще вали като из ведро. И даже ще има светкавици и гръмотевични бури. 
След огромния успех на концерта в „Арена Армеец“, сега Слави се закани да вдигне нивото и градуса и даже е поканил чужди певци –  Майкъл Болтън, Елена Папаризу и популярната Руслана, която спечели „Евровизия“ през 2012 година.

Слави се е охарчил със сто бона, за да наеме стадиона за репетиции цели десет дни преди изявата и никой да не му се пречка. Дори в почивните за цяла България дни, там кипеше трескава подготовка, а фенове надничаха какво се случва.  Сцената вече е сглобена, а осветителните тела и прожекторите все още се монтират.

Кошмарното за Слави е неговият перфекционизъм. Стадионът побира 37 хиляди души, а са продадени 50 хиляди билета досега. Около 15 хиляди фенове ще стоят направо на терена, което обаче не ги смущава, нито пък цената от 35  лева за билет. Очаква се стадионът да е препълнен, което допълнително ще нажежи обстановката преди старта на шоуто. Билетите пък стигнаха до космическата сума на черно 1000 лева за един, но със седящо място.
Във Фейсбук пък отказали се от шоуто предлагат два билета в пакет за срещу доста по- скромната сума от 150 или 200 лв. Тръгна и черна борса с ценните хартийки.

Вместо да се радва на огромния интерес, Дългия се е превърнал в кълбо от нерви и непрекъснато навиква екипа си.

Той пък ще спечели луди пари от концерта, тъй като ще може да се гледа онлайн от цяла България и цял свят срещу пет лева, платени с смс, или чрез сайтовете за бързи плащания.

Въпреки това всички са на нокти и искат вече събитието да е останало зад гърба им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *