Кичка Бодурова лапва рекорден хонорар от ВИП Брадър, спазарила се в последните минути

Кичка голямаКичка Бодурова ще бъде най-скъпият участник в тазгодишния „ВИП Брадър”.

Естрадната певица хитро успяла да си оплете кошницата и да стигне тавана в хонорарите. Тя ще вземе  120 000 лева за участието си в скандалното шоу. Тази сума скара участниците още преди да влязат в Къщата.

С какво тя е повече от нас, негодували другите певици, а най-много се гневяла Ритонката и съпругът й, защото те са двама души, а ще вземат същите пари. Кичка все пак е една, а ние сме двама, ядосвали се те и се настройвали предварително срещу нея. Сашка Васева също претендирала да е икона във фолка, а нейното заплащане ще е далеч по-малко.

Тези пари бяха определени за Преслава и продуцента й, но в последния момент бившата любима на Бирмата пресметнала, че ще вземе много повече от предизборната кампания, отколкото да стои в Къщата на показ и да я разпитват за изгубената любов или да я обличат като мечка в цирка. Затова и отказа да участва и Кичка беше последната надежда на продуцентите.

Бодурова им обещала, че ще разкрие много тайни в ефир, особено от продукцията „Музикална академия“ на Иван и Андрей, където не получи първа награда и се считаше силно ощетена от журито, колегите си и Опосумите. Освен това бургазлийката обещала да не излиза от Къщата на концерти като Преслава и да стои до края на предаването.

Знайно е обаче, че Кичка има лют характер и явно повечето интриги и скандали ще прави самата тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *