Китай: Запазваме си правото да решим със сила тайванския въпрос

Китай заяви, че си запазва правото да реши със сила тайванския въпрос, предаде Ройтерс, като се позова на изявление от днес на говорител на Комунистическата партия на Китай, предаде БТА.

Използването на сила е последният вариант, до който бихме прибегнали, предпочитаме мирното единение, изтъкна на пресконференция говорителят Сун Ели.

Съединението на Китай и Тайван отговаря на интересите на всички, включително и на интереса на сънародниците ни в Тайван, изтъкна Сун.

Говорителя на ККП Сун Ели

Очаква се на Националния конгрес на Китайската комунистическа партия, който започва утре, президентът Си Цзинпин да спечели трети петгодишен мандат на поста генерален секретар на партията, отбелязва Ройтерс.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Не се радвайте на Китай! Това, за което мечтаят глобалистите в Китай вече работи и не е повод за щастие.

  2. Вече не знам има ли нещо на което да се радваме,светът е полудял,окаяни свидетели сме на промяната на столетията.Колкото и да им се иска на Щатите и на Европейските им политически васали, Русия е достатъчно мощна и ще спечели тази титаническа битка,защото както и при другите две войни с Наполеон и Хитлер, Русия защитаваше правдата, с цената на милиони хора. Ние все така чакаме подло, някой друг да ни оправи, към някой друг да се лепнем в позорно слугуване. Малки сме не като бройка, а като бездуховно племе и затова ще си плащаме. Е и Севрюкова и Ванга ни обещаваха, че няма да изчезнем, но у нас умните считат за луди. Достатъчно е да се анализира бясната агресия на нашите журналисти към Костадинов, който единствено говори истината.

  3. НАРОДЕ ДА ЗАСТАНЕМ ДО КОСТАДИНОВ ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗХВЪРЛИМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Я КРАДЦИ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

  4. Вместо ам. колония България, Турция става хъб за руския газ към Европа със всичките си милиардни печалби.Като си подъл и прост, като си и продажен имаш само една орис, да бъдеш в краката на умните.“Turquie: prochain hub gazier de toute l’Europe? “ Турция близкият газов хъб за цяла Европа.ЯСНО ЛИ ВИ Е ПОЖАРНИКАРЕ, И ВСЯКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА УТАЙКА, Ще си внасяме газ и ток един ден от Турция и ще си примляскваме евроокеанските ценности.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *