Карбовски страда тайно по Албена Вулева, втали се от любов

Албева ВулеваМартин Карбовски и Албена Вулева са заформили нещо повече от приятелство, издават общи приятели и колеги.

След излизането на устатата  водеща от „ВИП Брадър“ тя прекарва почти цялото си време в горещата компания на журналиста, а  той пък не крие, че изпитва сериозни  симпатии не само към перото й, коментарите й,  но и към визията й.

Приятелството на Карбовски и Вулева датира отдавна. Двамата се познават  още от края на 90-те години, когато са репортерствали в различни кабелни и национални медии.  След това настъпва рязък срив в отношенията им  през 2005-а година, когато самият Карбовски  става  обект на острите  коментари на Вулева в „Сигнално жълто“. Но по-късно томахавките са заровени и  помежду им се заражда наново крехка дружба, която след това прераства и в професионална. Вулева остава без работа, а Мартин официално я взима  под крилото си.

Блондинката става  автор в блога на Карбовски, където  пише статии  срещу хонорар, като не под всички се подписва .Мартин не крие, че е страшно харесва качествата на Албена и най-вече бързия и остър ум, заради което я ценял изключително много като  журналист.

Разговорите помежду им обаче след Брадъра далеч не били  вече толкова делови и те често прекарвали нощите си пред лаптопите си в онлайн кореспонденция във Фейсбук. Близки до Карбовски твърдят, че именно заради разцъфналите му чувства в последно време и заради самотата, която го е налегнала предпразнично той  започнал да обръща повече внимание на външния си вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *