Кали лепна шамар на майката на Вулева

Албена майкаНа фона на събитията, които се леят като в психотрилър в Къщата на ВИП Брадър, зрителите неволно си отговориха на въпроса защо Кали не може да задържи мъж до себе си и защо Камелия Воче кукува сама.

Вкарването на устатата Людмила в предаването накара част от съквартирантите да я приемат с недостатъците й и искрено да се забавляват, само Кали и Воче тръгнаха на непримирима война с нея, изисквайки да се къпе по два пъти на ден, да сменя дрехите си непрекъснато и да си затваря устата – последното от което е немислимо. Скандалите тресат къщата по цял ден, но те са предимно между двете випки и майката на Вулева.

Стигна се дотам, че Кали се опита да удари шамар на Людмила, а Людмила й го върна. Това бе завоалирано от камерите  и двете дами не бяха изгонени, тъй като се прие като женски емоционален  сблъсък. Интересното е, че Албена не взима ничия страна в скандалите, наблюдава ги безмълвно, реагира само ако се обърнат пряко към нея, но въпреки това я нареждат под един знаменател с майка й и ги наричат клана Вулеви.

Бабата, разбира се, беше вкарана като дразнител в позадрямалата къща, но на въдицата й се уловха само Кали и Воче. Уош МС, който е най-младият участник е взел страната на Людмила. Той обяснява на другите, че всички баби мърморят, всички са особени, но трябва да се уважават заради старините им. Дори думите „Баща ти е много красив мъж, ти на кого приличаш?“, или „Има нещо негроидно в чертите ти и тялото ти“ само го разсмяха и той ги прие на шега. Влади Въргала също се смее и така обезоръжава Людмила. Ели Гигова я гледа плахо, а Жени и Тачо са прекалено заети да се карат и да се сдобряват, за да я забележат.

Интересното е, че зрителите са на страната на Людмила и наказват виповете, като й симпатизират. И номинираните Кали и Воче може да си тръгнат довечера с намазани ски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *