Как ще ги Стигнем Американците: Пазач в музей Изнасили Мумия на 2 500 г.! Психар Застреля 20 за Кеф! (Кошмарно Видео)

САКМъж откри безразборна стрелба в САЩ в град Каламазу, щата Мичиган. Психарят тръгнал по улиците с шевролета си и стрелял по случайни минувачи.

Първо уцелил жена край жилищен блок, след това се спрял край автокъща и повалил двама, а накрая започнал да стреля хаотично в ресторант, където рлонизал с куршуми десетина души, четирима от които загинали на място. Сред простреляните в ресторанта са баща и осемгодишния му син. В началото детето бе обявено от медиите за починало. Но после се оказа, че лекарите са успели да стабилизират състоянието му, Животът на детето обаче все още виси на косъм.  

В критично състояние са още над 10 души, които били простреляни от психопата на улицата.

Според свидетели стрелецът бил бял мъж на около 50 години. Той се разхождал спокойно с колата си и стрелял хаотично по всеки, който не му хареса. Просто вадел оръжието и повалял един след друг хората през прозореца на автомобила.

След като била вдигната на крак цялата полиция, мъжът бил заловен. Той изобщо не оказал съпротива и оставил полицаите да го отведат. В колата му бил намерен цял арсенал от оръжия.

Все още полицията пази в тайна самоличността на стрелеца. Той е подложен на сериозен разпит, извикани са и психолози от ФБР.

В града цари пълна паника. Много хора се тълпят в болницата, където има ранени техни близки, като някои от тях са в моргата.

От шерифството излязоха с изявление, че жертвите били подбирани на случаен принцип и нямат връзка помежду си.

Засега битува мнението, че поредната американска откачалка се е е взела за Бог и е тръгнала да раздава справедливост.

Най-вероятно мъжът ще се окаже я изоставен от жена си, я тормозен от учителката си в първи клас, я със строги родители или липса на такива, я обикновен шизофреник.

ГМО-то не прощава, са първите коментари в социалните мрежи у нас.

Българските читатели все още са шокирани от снощната новина, че пазач в музей във Вашингтон е арестуван, защото правил се*с с мумия на 2 500 години. Той пък бил разстроен, че жена му избягала с друг и започнал да доказва половите си качества на мумията, която била разкъсана в коремната област от перверзните му напъни.

Дано не ги стигнем американците!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/QLnvX4SLSvo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *