Как Педофилията скоро ще бъде Узаконена в България!

Ако се чудите как педофилията постепенно ще стане законна и право на избор за всеки свободен гражданин, ето как:

Представяме ви ултраскандален между водещата по Дарик радио Пролет Велкова и трима нейни гости: Радослав Стоянов от Български хелзингски комитет, представител на Асоциация „Родители“, както и един криминален психолог.

Представяме ви няколко фрапиращи цитата от разговора, проведен в медия с национално покритие и десетки хуляди слушатели.

Основният акцент в него е поставен върху СТРАДАЩИТЕ ПЕДОФИЛИ.

Радослав Стоянов, БХК: „Свидетели сме на свирепи гонения и репресии срещу различните хора. Първо бяха гей младежите, после педофилите, следващите кои ще са?“ и „Педофилията е нещо, което в България малко пресилено сме сложили в рамката на проблем“.

Водещата Пролет Велкова: „Всеки живот има значение, включително и живота на педофилите“, „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“. „Проблемите са няколко: има хора, които се саморазправят с педофилите, а педофилията е болест от която страдат хора и у нас въобще не се работи със СТРАДАЩИТЕ ПЕДОФИЛИ. Затова тези хора ПРИБЯГВАТ до сексуално насилие“.

И забележете, никъде, на нито едно място от иначе обширното и пространно интервю, което можете да чуете от линка в края на тази статия, не се споменава и думичка за същинските и единствени жертви – децата!

……………

Г-жа Велкова беше сериозно загрижена, че досега квалификациите за педофилия, според МКБ 10 (Международна класификация на болестите), включвали и помислите. Успокои се, когато разбра, че благодарение на усилията на соросоидното БХК и цялата останала соросоидна сволоч по света под формата на мрежа от фондации, в МКБ 11 и ДСН 5 (Диагностичният и статистически наръчник на психичните разстройства) педофилията вече не се причислява към парафилиите (сексуалните извратености) и от определението вече са отпаднали помислите.

Според Стоянов от БХК педофилията била просто диагноза, която се използва в психиатричната номенклатура. Не го интересували конкретно педофилите, повечето от тях никога не прибягвали до посегателство, а само си фантазирали.

Соросоидните дами в студиото пък посъветваха самоорганизиращите се напоследък в България групи от доброволци за лов на педофили, да се отдадат на по-смислени занимания – като например да чистят корита на реки, да хранят птички, да носят храна на възрастни хора… но да не се занимават с неща, които не разбират, а и са незаконни. Много мило, нали?

Най-притеснена водещата велкова била от ПРОФИЛА на ловците (да, профил, сякаш те са престъпниците, защото вече беше натъртено, че педофилите са СТРАДАЩИТЕ. Отправя се внушението, че доброволците, залавящи педофили са „радикализирани хора“, „екстремисти“ и в крайна сметка – „маргинали“).

Така в игри и закачки разговорът неусетно някак премина и към другите страдалци – гейовете и бежанците (за които две групи Велкова и Стоянов бяха единодушни, че били „възприемани от българското общество като проблем“, а това не било така). „Защото няма как жертвите да са проблем за едно зряло демократично общество, каквото се стреми да е българското“. Думите са на Радослав Стоянов, юрист в БХК, отявлен активист за правата на ЛГБТИ и прочее.

Прокуратурата трябва да се самосезира поне по две точки – как в радио с национален лиценз се водят разговори, акцентиращи на „СТРАДАЩИ ПЕДОФИЛИ“ и как член на НПО определя педофилията като „нещо, което сме сложили в рамките на проблем, какъвто не е“.

В този разговор нито веднъж, повтарям – нито веднъж не беше споменато, че единствените жертви на тази извратения за строг тъмничен затвор, която те наричат „заболяване“, са децата. Те са страдалците, но не бяха споменати нито веднъж!

…………………………..

Сега малко повече за МКБ и ДСН. МКБ е общоприета класификация за кодиране на медицинските диагнози, клинични описания и диагностични указания. Издава се от СЗО, периодично се ревизира с корекции. МКБ важи за целия свят с изключение на САЩ – тяхната абревиатура е ДСН. В МКБ 10 и ДСН 4 има категория „парафилии“. Под парафилия се разбира някакво сексуално отклонение – перверзия, извратеност. Според новата ДСН-5, очевидно под натиска на соросоидните фондации, „парафилията“ отпада. За МКБ 11 още не е абсолютно сигурно. В ДСН е „парафилно разстройство“. Отпадат също фантазиите и помислите. С други думи, ако няма действие, се касае за безобиден сексуален интерес, който е нехуманно да бъде класифициран като проблем и няма да бъде диагностициран. Такъв човек не трябва да бъде наричан и педофил, човешко е и е негово гражданско право да си представя как прави секс с бебето на съседите (например). А също така има и право да говори публично за тези свои сексуални фантазии.

Каква е целта, е ясно за всеки средноинтелигентен човек – с всяка следваща ревизия на МКБ и ДСН все повече се скъсява дистанцията между норма и патология, като в един момент границата напълно ще отпадне и извращенията ще станат част от нормата. Това е и най-краткият и законен път за легитимиране на патологиите, каквито са педофията, некрофилията и пр…

Целият разговор може да чуете проследявайки този линк: https://darikradio.bg/uchenici-lovat-pedofili.html

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ПЕДОФИЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УДОШАВАТ СЛЕД ДЪЛГИ МЪЧЕНИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА И ОТВРЪЩЕНИЕ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  2. Интересно защо прокуратурата не се самосезира? Нали това, което пропагандират, все още е незаконно. А дори и интервюиращият журналист е заплашен от съд заради прикриване на престъпление.

  3. „Всеки живот има значение, включително и животът на педофилите“. Да, днес всеки живот има значение, само животът на белия хетеросексуален човек няма значение.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *