И травеститът Елза Парини кацна на брадърската хранилка

Елза Парини ужасВИП Брадър все повече и повече нагазва в евроатлентическите ценности и въпреки че мотото му тази година е социалистическо – „Образцов дом“, то нито участниците са образцови, нито тези, които ги коментират.

В соца вътре на зрителите се натрапва гладът, какъвто всъщност по времето на този строй нямаше. Отвън обаче, вместо герои на социалистическия труд, коментират герои на нашето време. И след Евгени Минчев, който се появи в сряда с огромна китка в ревера и прическа тип таралеж, при Венета Райкова цъфна известният травестит Елза Парини, който не е гледал риалитито , но пък разбира от всичко, даже от брадъри.

Или Венета яко го е закъсала откъм желаещи да коментират, или го връща много фино на Евгени Минчев, с когото са в мълчалива война в момента и показва негов колега, но напълно трансформиран.

Елза Палини през цялото време стоя като ощипана мома, която си показва новите гащи, каза няколко изречения, напъвайки се да са умни, но не успя, пък и не можа много да вземе думата зарди мощното присъствие на Ваня Червенкова , която изобщо не си затвори устата. Венета толкова много я хареса от миналото й присъствие, че я обяви за постоянен коментатор отсега до края на предаването.

Ваня се хвърли в горещо оплюване на Вулева и майка й и се закани, че ако е вътре в къщата, ще избърше пода с тях.

За присъствието си в „Голямата уста“ и Елза и тя получават хонорар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *