И „Звездни стажанти“ се оказа Нагласено Шоу! Изгониха Вулева без вина!

Албена къдрички
Албена се направи на Баба Яга и на принцеса едновременно, но и това не й помогна

Явно нито едно риалити на Нико Тупарев не минава, без резултатът предварително да е уговорен. Така стана и със „Звездни стажанти“.

Още преди седмица писахме, че ще бъдат изгонени Таньо Шишков и Петя Буюклиева, която се раздаваше като за последно и участваше във всички задачи.

Сега познахме, че ще изгърми Албена Вулева, защото просто пречи на фаворитите на Шарлопов. Албена си тръгна заради „100 кила“, който от самото начало бойкотираше мисията, цупеше се, прозяваше се, закъсняваше, демонстративно, не се качи с останалите на автобуса и правеше всякакви детски номера. Единствената му цел беше да провали Албена и той най-спокойно си го призна в ефир.

Аз съм по-добрият, нея ще я подхлъзна по пързалката и ще спечеля шоуто.  Само заради тези думи той би трябвало да получи червен картон и да си тръгне, тъй като бойкотира целия отбор и наруши отборната игра. Вместо това обаче бе похвален от Шарлопов, че е креативен и е дал най-добрата идея за живата витрина, която трябваше да се направи. И за пръв път бе обявено предварително, че той е много добър играч и няма да бъде изгонен.

Албена, която възприемаше всяка мисия като истинска работа и се хвърляше с всички сили в нея, си отиде доста незаслужено на фона на мързела и самовлюбеността на Килата.

Говори се, че той или Марта Вачкова, която пък предимно само мрънка, са фаворитите за спечелване на шоуто. Така е решил Тупарев, а най-вероятно после ще се договори с Марта да влезе във ВИП Брадър и ще й даде още по-голям хонорар. Отдалеч се вижда, че тя е много конфликтна личност, което гарантира пък голяма гледаемост и панаири във „Вип Брадър“. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WVYZdB1Ro_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *