Италия излиза от Китайския път на коприната, Европа потъва

Италия се готви да напусне китайската инициатива „Един пояс, един път“ (BRI – „Belt and Road Initiative“). Това смята да заяви Джорджия Мелони на срещата на лидерите на Г-7, планирана за 19-21 май в Япония. Италия е първата страна от Г-7, която се присъедини към глобалната инфраструктурна програма на Китай през 2019 г.(Вж Politico). Нейните пристанища трябваше да осъществят връзката на „Един пояс, един път“ през Европа към Северна Африка. Този проект беше жизненоважен за цяла Европа, защото осъществяваше връзката между нея и новото икономическо сърце на света – Далечният азиатски Изток, както и суровинната връзка с Азия.

Италианското решение „е взето като се има предвид политиката на Китай към НАТО, Г-7 и ЕС“, заяви Мелони. Което означава, че причината за това скъсване с Китай не е икономическа, а политическа. Италия на Мелони просто се присъединява към трансатлантическия консенсус, наложен от САЩ, за противопоставяне на икономическата възходяща мощ на Китай. Поддръжниците на BRI предупреждават, че раздялата с Китай би навредила много на италианския бизнес. Това засяга преди всичко италианските фирми, които се радват на добри условия за износ в Китай.

Желанието на Европа да пречи колкото се може повече на Китай не е от вчера, и не е свързано просто с обособилата се през последните две години нова геополитическа ситуация. Още Меркел и Макрон ясно си го казаха, че „настояват за обща стратегия за контролиране на настъплението на Китай към Европа“ (Вж  investor.bg по Bloomberg 24.04.2018).

От доста време насам Европа поставя икономическите интереси на САЩ над своите собствени, като облича този свой самоубийствен слугинаж куха политическа риторика. Днес Мелони забива поредния гвоздей в икономическия сандък на Европа. Остава ни само да се надяваме народите на Европа да започнат да изхвърлят този политически елит, който предава техните интереси.

Николай Малинов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Няма такова нещо като европа, на запад от България са само изроди, с изключение на маджарите и няма да ми липсват, като започнат да ги колят брадатите сирийски майки.

  2. От ПСВ и ВСВ, почти нищо не се е променило, освен че започнаха да слагат навсякъде дърти курви.

  3. В Германия вече се препоръчва на преподавателите да учат деца на възраст от 0 до 4 години на „удоволствие“ – включващо мастурбация. Така още от ранна детска възраст бебетата щели да се насочват и осъзнаят своята „джендърна идентичност“.
    Въпросът е кога българина ще осъзнае че гласувайки за джендърхалифата и терористичната организация-нато, гласува за антицивилизацията? Или въобще шебекът населяващ територията на България има ли наченки на съзнание?

    • Ако се докопаш до програмите им- болните и възрастните задължително да бъдат евтаназирани. Децата могат да бъдат убивани от родителите си, или стават собственост на “държавата”. Измекярите в новия ред задължително ще бъдат дрогирани, който не си е взел дрогата- да бъде ликвидиран…
      И още- повръща ми се само като им чета програмите.

      • И на мен, но още по-лошото е, че около нос продължават да живуркат шебеци, на които не им пука дори, ако не за българските деца, за техните собствени.
        Точно като някакви тотално зомбита маршируват и викат за ес и нато …..
        Тези с програмите са ясни, но за мен и техните фенове, трябва да се подложат на ……

    • Порнографията, феминизмът, гей-пропагандата и джендаризмът са изобретени от еврейските демони.
      Целта на порнографията е отделянето на мъжете от жените, а целта на феминизмът е отделянето на жените от мъжете.
      Гей-пропагандата и джендаризмът имат за цел да ликвидират пола по принцип. След което официалната еврейска пропаганда и индоктринация ще обявят, че пол не съществува и всички са безполови гои. Размножаването ще бъде чрез клониране в лаборатория.
      Това е планът на еврейските демони.
      В еврейската сатанистка формула обаче липсва най-важният елемент – Бог, и в крайна сметка Той ще реши съдбата на човечеството.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *