Истината за COVID-19 от д-р Миковиц! Това ВИДЕО ще ви Шокира:

Изгледайте внимателно това видео. В него е казано всичко, което трябва да знаете за митичния вирус – „убиец“ Ковид-19 и „пандемията“… Всичко, което трябва да знаете е, че това е една глобална измама. Д-р Миковиц е била част от екипа на откривателя на СПИН – френския д-р Монтание. „Пандемиите“ са бизнес за стотици милиарди долари и всеки, който се опита да осветли обществото за тази глобална измама, бива жестоко репресиран и дори убит“, разкрива световния учен д-р Джуди Миковиц.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Не, това не е шокиращо, а надявам се отрезвяващо. Всеки човек си е създал различна представа за непознатото и може на база собствените си страхове, много да се притесни. Когато някой авторитетно му говори, особено на специалистите, тези страхове отстъпват и идва гневът. Никой не обича да го лъжат, особено така нагло и с користна цел. Пуснете го граждани, пуснете своят гняв, може и да е грях, но днес се нуждаем от него!

  2. За съжаление, не всеки отрезнява! Чак страх е силно казано, но в началото и аз повярвах. Малко ми трябваше да прочета, да се информирам и до преценя на кого да вярвам. Това е. Сега съм гневен на целия прогнил свят в очакване на нещо ново. Все още пресявам истината от конспирациите. Няма как човек да е специалист по всичко.

  3. Прочетох много материали от специалисти и относно корона вируса, нещата са ми ясни. Дотук добре с медицинските заключения. Вирусът го има, но не е опасен, няма епидемия, а пандемията е изкуствено раздухана от СЗО, знаем от кого се финансира основно. Знаем и за смъртта на бившият икономически директор д-р Салама през януари. /Веднага след това обявиха пандемията, без да има основания/. Заключиха ни, взеха ни хляба. Слушаме, спим, не протестираме. Страхът се оказа недостатъчен. Решиха, че ще ни ваксинират задължително, срещу нищо. Наночастици във ваксините, бла, бла… Отново страх! Вече и гняв! Размърдахме се, все още не се знае колко. Май наистина е време за протест?! /Риторично/. Няма да спрат да ни ужасяват, докато наистина не излезем масово!
    Това е целта. Но!!! Никакви новоизмислени закони не са над Конституцията. Налага се диктатът от СЗО, изпълнява се от почти всички правителства. Между всичко това, Тръмп направи това, заради което убиха Кенеди… И още, обяви се против ваксинацията… Следва: двата лагера ги знаем, взаимно се обвиняват. Прочетох много „истини“ от всевъзможни анализатори, една от друга самоизключващи се. Логично е, че който и да е предизвикал тази истерия, разбира се, е знаел и е създал условия за бунтове в световен мащаб. Нов световен ред? Знаем кой е старият… Налага се някаква друга истина!? Моля, коментирайте, тук има много умни хора, на които вярвам! Благодаря!

    • Много добре си обобщил и анализирал данните, Безпартиен. За съжаление нямам какво повече да добавя към тях. И аз знам толкова за тази пандемия, колкото и ти.

  4. ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ПРЕД ЧОВЕЧЕСТВОТО СРЕЩУ ЮДЕЙСКИТЕ ИЗРОДИ НА ИМПЕРИАЛИЗМА ! ВИРУСОЛИГИЯТА Е НОВИЯ НАПЪН НА ВОЕННОЛЮБЦИТЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА ГО УНИЩОЖАТ И ПОСОКАТА Е СРЕЩУ РУСИЯ, КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ И ТЕЗИ КОЙТО СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ СРЕЩУ ИМПЕРИАЛИЗМА ! ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО, ЧЕ БИЛ ГЕЙТС Е ИЗРАЗ НА ВОЕННИТЕ ДОКТРИНИ, ТОЙ НЕ СЕ БОРИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ТОЙ Е СРЕЩУ ЖИВОТА НА ХОРАТА С НЕГОВИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ. ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗАХА МНОГО ВИДЕО КЛИПОВЕ НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СБИРЩИНА, КОЯТО НЕЗНАЕ КАКВО ОЩЕ ДА ИСКА … ПРИМЕРА КОЙТО ПРОЧЕТОХ, ОТ ДОКТОР ДЖУДИ МИРКОВЕЦ, ЗА УБИИСТВОТО НА БИРЦИТЕ СРЕЩУ ЧОВЕШКИТЕ ЖИВОТИ …. ПОКЛОН ПРЕД БОРЦИТЕ ЗА ПРАВДИНИ – СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ – БЪЛГАРИЯ –

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *