Иван и Андрей тръгват на лов с ками и пушки

Иван и АндрейСлед като на Роженския събор Иван Христов умело наряза и обезкости току що заклано агне, той ще продължи кървавите си подвизи с истински лов.

На 8 август двамата с партньора му Андрей Арнаудов ще открият сезона, яко въоръжени с ками и пушки. Дали наистина  ще тестват мерника си, особено Андрей, който е с голям диоптър и може да види само слон в гората, или просто ще си рекламират новото предаване, не е ясно.

Най-вероятно  горският лов е част от рекламата  на „Фермата”.

Шоуто започва  тази есен, ще се излъчва  по bTV в конкуренция с  Биг Брадър и  ще върне  15 души със 100 години назад във времето. Участниците  ще трябва да превърнат мястото  в свой дом от подръчни средства. Иван и Андрей са водещи  на формата, в който победителят ще вземе  награда 100 000 лв.  Те отсега се учат да месят хляб, за да показват гордо на участниците, че могат, даже изучават основни правила на фермерството и животновъдството.

Своеобразният сървайвър ще се проведе в родна обстановка, за играчите отдавна са посадени всички зеленчуци, отглеждат се кокошки за яйца и месо, има и крави за мляко, а да жънат жито ще е малко късно и вероятно ще го получат в чували. Форматът върви успешно в много страни, а на кастинга се явиха много кандидати за слава.

Освен с тежките битови задължения, те ще трябва да се справят и с доста трудни игри.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *