Земеделските производители: МВР влиза по домовете ни, Притискат ни заради Протеста

Десетки земеделски стопани от България, работещи в различни сфери на сектор Селското стопанство се свързаха с медиите, за да алармират, че полиция влиза в домовете и стопанствата им. Оказва се, че всички те са подложени на натиск от страна на Министерство на вътрешните работи, което е тръгнало през уикенда кампанийно да пресира и респектира целия сектор във връзка с предстоящия Общонационален безсрочен протест в защита на селското стопанство, който започва на 18 септември в цялата страна.

Служители на Министерството на вътрешните работи обикалят всички стопанства в България. Абсолютно всеки един български земеделски производител днес бе посетен от полицай“, съобщиха земеделски предприемачи.

Целта е била да се изисква информация за това с кои машини (трактори) ще участват на Общонационалния земеделски протест, който започва на 18 септември. Записвана е информацията за машините, регистрационните им номера, имената на шофьорите и на всички техни служители, които ще бъдат на протестите.

Служителите на МВР попълват протоколи и предупреждават земеделските стопани да спазват реда и да не нарушават свободното движение на останалите участници в движението по републиканската пътна мрежа на България. Оказват ни натиск“, заявиха представители на сектор Селско стопанство, пожелали анонимност.

Припомняме ви, че тази сутрин министър-председателят на България акад. Николай Денков нарече представителите на сектор Селско стопанство „терористи“. „Аз с терористи не преговарям“, заяви премиерът пред репортерите на бТВ, Нова и България Он Еър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Този надмина и господарите си-те поне собствения си народ не нарекоха „терористи „, в тези на които искаха петрола и други неща. Позор, „интелектуалецо“! Това остава завинаги с тебе, защото ти(не мога да използвам учтивата форма за теб, няма да мога да се понасям,ако го направя) индиректно нарече целия ни народ такива, народ който разбира какви са исканията на земеделците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *