Зарко: Каква любов? Деси Слава отказа да живеем заедно!

Деси на коленеСвоята версия за раздялата си с Десислава разказа бившият й приятел Зарко.

Когато малко се поотпусна в Къщата и когато му дойде до гуша да го обвиняват, че я е зарязал, той използва, че всички са се събрали в хола и обясни. Защо непрекъснато се казва, че аз съм я зарязал? Да. Не пожелах да останем заедно. Да, казах й, че прекратяваме отношенията си. Само че, ако бяхте на мое място, какво щяхте да направите?

Ние имахме връзка четири години. През това време тя така и не се накани да се съберем. Все намираше причини, все отлагаше. Няколко пъти я поканих да заживее с мен в апартамента ми в Русе. Там живея, там тренирам, не мога да се местя в София. Тя каза: Ще видим! Няколко пъти й намекнах, че искам да имаме дете и да станем истинско семейство. Обсъждахме го и се въртяхме в омагьосан кръг. Тя пак казваше: Да, но не сега! А кога?

На мен ми омръзна това номадство. Никога не знаех кога ще дойде, или кога аз ще мога да отида. Случвало се е да отида при нея и вместо да бъдем само двамата, тя ме помъкваше към поредния клуб, защото я поканили в последния момент да пее.

Когато отиде и в „Пайнер“ бях твърдо против. Казах й, че вече съвсем няма да можем да се виждаме, защото ще е много по-заета. Тя не ме послуша и подписа. А аз колкото и да я обичах, реших, че е крайно време да сложа край на тази агония. Искам да имам жена, искам да имам дете. Тя все отлагаше, все повече оредяваха срещите ни.

Кой кого е оставил в случая, попита риторично ММА-боецът.

https://youtu.be/McfkdgPfLmY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *