Жени Калканджиева призна: Този път наистина се развеждам

Жени ТачоЖени Калканджиева направи опит да спаси брака си, но явно не успя.

След изневярата на любимия й Тачо с моделката Зорница Линдарева, миската прие много тежко измамата, но не стигна до крайното решение – развод. Тя се опита да даде шанс на Тачо да се поправи и да опитат втори път, защото имат дете и то ще страда.

Не бях и не съм привърженичка на разводите, защото те винаги са за сметка на децата, призна днес Жени. Дадох му шанс, върна се, всичко уж тръгна добре, но после той продължи с измамите на дребно, с малките лъжи, които водеха до големи и в един момент си казах: Стига! Направих всичко заради детето, но дали пък за едно дете е добре да живеят родителите му в лъжа? И на какво ще го научат? Цял живот преструвки ли?

Жорко е малък, но разбира, че нещо става между нас. Казвам, че баща му е на работа, но детето си иска бащата и не го интересува, че е все на работа. Чудя се какво да му обяснявам през празниците, през делниците е лесно.

Трябва много внимателно да подходим, трябва да постъпим така, че да не го нараним.

Макар и самата тя наранена, Калканджиева заяви, че Тачо нямал вина при катастрофата край Слънчев бряг, където беше с незнайно кого и колата му беше блъсната. Виновен е другият шофьор, но е добре, че има само смачкани ламарини, а не нещо по – сериозно, категорична е миската.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *