Жената на украински милиардер призна, че се къпе във вана с шампнско

украйна милионерСъпругата на един украинските олигарси бизнесменът Мохамед Захур – Камалия, разказа за своя приказен живот. Истинското й име е Наталия и е известна е като актриса, певица и модел, и даже е носителка на титлата „Мисис Свят”.

Имаме много пари и аз се забавлявам непрекъснато да пазарувам. Просто ми е хоби. Купувам и скъпи и евтини неща, в зависимост от настроението. „Веднъж похарчих 1000 паунда в магазин Poundland. Беше весело!”,  хвали се тя пред журналист от британското издание Daily Mail. Съответният магазин е известен с това, че в него всяка вещ се продава по 1 паунд.

Съпругът на Камалия – Мохамед, е милиардер и освен останалите фирми притежава и  англоезичния вестник Kyiv Post, който се издава в Киев и статиите са само на английски. Той е от Пакистан, завършил е Донецкия технологичен институт и се е сдобил в мътните времена с крупен металургичен холдинг. За двете му дъщери – Арабела и Мирабела, се грижат две гледачки, а отделно домакинството се поддържа от трета слугиня.

Камалия пък е  собственик на 10 имота има си частен самолет, редува пазаруването  със звукозаписното студио, където записва нови парчета. Много обича да „преслушва” магазините. Наскоро оставила  70 000 паунда в един от тях, купувайки си рокля Versace.

Събитията в Украйна не са стреснали семейството да напусне страната. „Украйна е моят дом и смятам, че държавата ще се погрижи за мен.  Пък и Киев е намира на 700 км от зоната на военните действия, така че тук е съвсем безопасно.

Съпругът й разполага с бизнес и в Донецк, а двойката има скъп  имот там. Но явно  бизнесът им не върви  зле, след като семейството в момента търси да се купи  11-ти имот в  Лос Анджелис. Захур имат големи жилища в Москва, Лондон, Дубай, Одеса, Испания и на Каймановите острови.
Камалия принава: „Да, къпя се във вана с шампанско, но не го правя не всеки ден”.

А какво ядат бедните украинци, явно не знае и не иска да знае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *