Ето документите, които доказват, че „Промяната“ закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си със стотици милиони по Плана от ЕС

Уважаеми госпожи и господа,

Пише ви омерзен служител на ТЕЦ „Марица Изток 2″. Канят се да ликвидират енергетиката ни! Брутално и гнусно! Хората за които и аз гласувах, а днес си посипвам главата с пепел! Подготвили са план за „справедлив“ преход, който се канят да приемат в петък! Според него България трябва скоростно да закрие въглищните си централи за сметка на „видни“ инвеститори, които ще бъдат подпомагани по плана! Защо „видни“?

Защото въпросните са видни спонсори на „Продължаваме промяната“.

Целият регион знае, че собственикт на „МЕТАЛИК“ АД – Дечко Колев , е основен спонсор на ПП. Негов служител е депутатьт от „Промяната“ Радослав Рибарски! Явно г-н Рибарски си е свършил много добре работата и е успял да осигури за началника си „скромната сума“ от 185 млн. евро по плана за „справедлив“ преход! Ашколсун, Рибарски, ашколсун „Промяна“! Така се прави!

А на нас ни се казва „закривайте централата, била замърсяваща“! Няма по-мръсно нещо от вашите ръчички, които искат да вземат прехраната ни и малкото останала независимост на България, каквато е енергетиката.

Следват документи, от които личи, че на мястото на „Мариците“ се предвиждат паркове за зелена енергия с вече определени бенефициенти за стотици милиони по Плана за възстановяване. По-голямата част от тях са спонсори на „Продължаваме промяната“. Под тях е и анексът към споразумението с ЕК за предсрочното затваряне на въглищните централи, подписано от Асен Василев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Кога ще разберете, че ПП са ликвидатори на държавата България!
    За това са назначени!
    Държавата я няма! Тя е регистрирана като корпорация(има документи), а пепетата са обучавани за ликвидатори на частни фирми!
    Земите ви ще бъдат изкупени от тях! Вие ще бъдете изгонени от собствената ви земя- както бях изгонена от българската земя на полуостров Св. Тома до езерото Алепу! Българската ни земя е забранена за посещаване от законните българи!
    Обяснението беше, че разходките на българи са забранени!
    Забранени! Да се разхождаме в българските земи!
    Охраната на полуостров Св. Тома! Ни изгони като боклуци!
    Там ми е минало детството, докато някой тлъст мафиот е застроил скалите и ме изгони! Все пак не съм циганка!
    Пък вие си трайте!

  2. Ликвидаторите на България ще изпълнят плана на сатанюгите: да ликвидират земеделието, индустрията, машинострорнето!
    Вече го правят!
    Предстои вирусна криза и заключване!
    Всеки, който произвежда собствена земеделска продукция, животновъдство, храна, билколечение, собствен източник на вода- ще бъде преследван.
    Водата в централните водопроподи отдавна е тровена. Въздухът е тровен с кемтрейлс. Бутилираната “минерална” вода е тровена. Храната във веригите е отровена. Пшеницата е отровна!
    Занулява се енергетиката ни! Занулява се отбраната ни! Децата в училищата дават биометрични данни на ИИ!
    Българино- стани!
    Или те чакат дронове, контролирани от ИИ, които да те избият!

    • Здрасти,
      Драго ми е че се включи!
      Но в крайна сметка , нравствено фалирали индивиди, които си избират и вярват на отпадъчните продукти на човешката еволюция си заслужават съдбата.
      Няма как да се спасят тези, дето не искат да бъдат спасени.

  3. Красавци от скандално.
    Как се чувствате- изпълнихте ли условията на стадото за “медия”?
    Желая ви всичко, което си желаете.
    С благодарност: Мина

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *