Есмер Наказа Жестоко Благо! Вижте какво му причини:

Благо и ЕсмерБлагой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова  влязоха в нова серия от сапунената драма, която си пишат сами и сами, а главни действащи лица са пак те!
Няма ден, в който новобрачното семейство да не изпадне в някоя драматична ситуация, или да не се изпокара, а после да се сдобри бързо я с букет от рози, я с пръстен или колие (при по-голямо прегрешение на футболиста).

В поредната, но не и последна серия от сапунената драма Есмер трърдо поставила условие на любимия си да си изтрие профила в „Инстаграм“, тъй като го използвал да флиртува с жени.

Приятели на  футболиста издадоха, че  това било само едно от условията на вбесената татарка да приеме блудния си мъж отново в семейното ложе, откъдето преди месец го изрита безцеремонно. Първата причина да го натири беше, че не се грижи добре за детето си, а втората – че флиртувал с разни фусти по социалните мрежи!

Българският мачо под чехъл веднага се подчинил и от днес профилът му го няма.
Той треперел от  страх Есмер да не разбере и за авантюрата му на Слънчев бряг.

Когато тя го изгони заради липсата му на бащински чувства и задължения и най-вече, че не виси до полата й, Благо веднага отлетя за България да ближе рани в Слънчев бряг.

В морската мека на разврата Джизъса се позабавлява с весели компании и заби палава хостеса, която заведе с лодка в морето, а после и в стаята си!

Точно в разгара на забежката и щастието на Благо, Есмер му  звъннала да се прибира, понеже му била простила.

Футболистът тутакси се метнал на самолета и се молел жена му да не узнае.

Затова и изтрил профила си охотно, тъй като се страхувал да не би еднократната му морска любовница да му пише там.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *