Емануела с шокиращо признание: Димитър ме спукваше от бой

Емануела бойДълго след раздялата между  Емануела и Димитър Динев, певицата  се осмели да  признае  истинската причина за неприятния край.

В интервю за bTV певицата засрамено каза, че през цялото лято в Свети Влас  е служила за боксова круша на милионерското синче.  Динев се нахвърлял отгоре й и я шамаросвал, ако му кажела и дума накриво, крещял, удрял я, не можел да държи нервите си под контрол, а си изкарвал всичко на нея и то с непрекъснат физически тормоз. 

Ако живеехме заедно наистина, ако имахме време да говорим, да разнищим проблема, да видим откъде идва, може би щяхме да го решим. Но Митко не беше женен за мен, а за приятеля си Ванко, защото прекарваше повече време с него, отколкото с мен и детето, разказа певицата. Ванко бил от този тип хора, които се лепвали като кърлеж за някого, раболепничели, ставали техни сенки и изповедници, съветници и верни слуги.  Този Ванко успял да влезе под кожата на Димитър, величаейки го непрекъснато, звънейки муу за щяло  и не щяло, носейки му кафенце, тичайки напред назад и суетейки се загрижено около него и Динев буквално се разтапял. От една страна имал до себе си жена, която го карала да се държи като мъж и баща и да порасне, а от друга безкритичен приятел, готов за него на всичко, гледащ го в устата и съгласен с всяка негова дума.

Димитър и приятелят му излизали всяка вечер и се прибирали пияни към пет сутринта.  В същото време Емануела прекарвала вечерите си самотна, гледала бебето, приспивала го, ставала нощем да го храни, а до обяд трябвало да пазят тишина, за да се наспи таткото. Тримата можели да бъдат заедно само следобед, но се обаждал неизменният Ванко. Когато устатата певица казвала на любимия си, че не може да живее така и той трябва да поеме своите отговорности за малкия, или поне една вечер да си остане вкъщи, Динев я первал по лицето и хуквал пак по кръчмите с Ванко.
Покрай Иван разглезеният милионерски син забравял дори, че има дете.  След поредния шамар Емануела се вбесила, събрала си багажа, взела си бебето и се прибрала в София.

Митко се разкаял, помолил я за още един шанс, сдобрили се, но скоро пак започнал да я кара по старому.  И тя го изритала окончателно.

Обичам го, но не мога да търпя това и никоя жена не бива да го търпи, каза в ефир певицата.

Тя очаква Димитър да се промени и да стане мъж, но явно не знае историята на семейството му. Там съпругите са трофеи, с които братята излизат само на официални приеми. Която не си седи вкъщи безропотно и не се занимава само с тоалети и разкрасителни процедури, я гонят и намират друга.

https://youtu.be/8cZ6ofhGQaM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *