Емануела ревна: Димитър ме заплашва, страхувам се за живота си!

емануела миткоЕмануела внезапно призна, че била заплашвана грозно от бившия си Димитър Динев.

Тя обяви изненадващо, че се страхува за себе си и за сина си и смята да наеме охрана.

Досега хората мислеха, че нещата между двамата са се пооправили, даже тя наскоро се премести за лятото в Свети Влас и обяви, че му е простила всичко. Но явно между двамата и този път не е потръгнало. Димитър обещал, че ще гледа детето, докато тя е на участие в чужбина, но го тръшнал в ръцете на чужда жена, наета от фамилията и продължил с ергенския си живот. Не погледнал нито веднъж малкия Митко, дори не се поинтересувал от него.

Динев не излизал от баровете и нощните заведения. Певицата го обвинява, че зад гърба й спял с леки жени. Въобще не подбирал – тръгвал с тази, която го покани и водел безгрижен живот на разглезено богаташко синче.

Толкова е безотговорен, че очаквам да направи още пет деца на още пет жени и после да ги изостави, без да му пука за тях, призна огорчената певица. Ще изневерява и на петте и ще прави каквото си поиска.

Тя му поставила условие да порасне, да започне да се държи като отговорен мъж и баща, но той я сиктирдосал и казал, че ако не млъкне, ще й се случи случка.

Сега певицата е сериозно изплашена, тъй като Димитър можел да осъществи заплахите си. Единствено тя му казвала истината в очите, единствена тя го спирала да си живее живота, което страшно го ядосвало. Самият факт, че някой си позволява да му противоречи го влудявал.

Динев младши не се интересувал от детето и даже категорично отказал да му плаща издръжка. Финансовата издръжка оставял на майка му.

На Емануела й писна две години сама да се грижи за детето си и за Димитър, търпейки жестоки обиди и шамари. Затова се закани, че този път ще заведе дело за издръжка срещу Динев и ако трябва ще разори богатата фамилия, но ще накара Динев да понесе отговорността за детето… и след като го е правил, да си го издържа!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/UxRYLjiemcg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *