Емануела пред раздяла с Димитър и той бил мамино синче

Емануела готДва  месеца преди Емануела да роди на  Димитър Динев наследник, двамата вече са пред раздяла.

Това твърдят  хора от фолк средите, които се навъртат край  бременната певица. Чух, че били скарани, твърди нейна колежка, която упорито иска да опази името си в тайна. Не ми е казала точната причина, но сигурно е тази, която беше и при Никола. Когато се ожени за него, тя много негодуваше, че той е мамино синче и тича за всичко да се съветва с родителите си, да им иска пари и така и не пожела  да изглади отношенията между жена си и майка си. Майка му я наричаше проста фолкаджийка и я обвиняваше, че Никола е прекъснал образованието си в Лондон заради нея.

Двамата се разведоха, но Никола така и не се върна в Англия да учи, а продължи да кръстосва кръчмите и клубовете.

Сега, според певицата, новият й бил същият, зависел силно от родителите си и не можел по мъжки да тропне с ръка и да застане на нейна страна, като истински мъж, твърди нейната анонимна колежка.

Певицата обаче не е от хората, които ще хленчат и ще се молят. Тя е изключително горда и може да отглежда детето си и сама.

Фактът, че пя до седмия месец на бременността си е показателен. Тя искаше да събере достатъчно пари, за да осигури новия си син. Тази седмица тя окончателно се сбогува с публиката и обяви, че участието й е последно и излиза в майчинство. Живот и здраве, ще се върна през март, обяви на феновете фолкаджийката.

Каквото и да се случи между Емануела и Димитър, Динко Динев е обещал, че първородният му внук ще живее като принц. Явно фамилията не иска такава снаха, но няма да пожали пари за детето, даже може да има претенции да го вземе и да го отглежда в палатите си в Свети Влас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fyFW8iWOOEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *