Екшън! 100 кила и Криско си размениха псувни и ритници на концерт

100 кила разсъждаваРапърите Криско и 100 кила направили истинско меле зад кулисите на концерта на  The Voice в столицата, разказаха изумени очевидци. Причина за грозната кавга били обидни реплики, които конкуриращите се изпълнители си разменили, а след това се минало към физическа саморазправа.

Като по-як и по-буен, Килата теглил един шут в задните части на нежния Криско, а той пък от своя страна се разпищял като женичка. Двамата едва били разтървани от хора от екипа, които ги разделили в два различни ъгъла преди някой да пострада сериозно. Дори разделени обаче, те си подвиквали обиди и псувни през цялото време.

Конфликтът между рапърите, които бяха приятели и даже 100 кила беше човекът, който откри Криско и го насърчи да отиде в София и да излезе на голямата сцена, датира от повече от година. Килата не могъл да понесе звездеенето и черната неблагодарност на протежето си, особено пък като взел да разправя, че е по-голям певец от него и е номер едно в България. Те започнали да приказват един срущу друг, но винаги се намирал някой от уж тесния кръг, който да снесе информацията на другия.а

Враждата им обаче стигна апогея си миналото лято, когато, надрусан с кока, варненският рапър се изгаври публично с колегата си в претъпкан от фенове клуб. В разгара на веселието 100 кила се обърнал към публиката с въпроса: „Абе, вие знаете ли как Криско си сваля презерватива?“ И сам си отговорил – „Като пръдне“. Така потвърдил  плъзналите слухове относно сексуалната ориентация на Криско.

Тогава Криско преглътнал обидата и си замълчал. Но чакал време да си омъсти публично. То се появило точно сега на концерта, когато ги събрали заедно.

Зад кулисите Криско издебнал подходящ момент и се  провикнал зад гърба на 100 кила: „Е, ама тука пускат ли миризливи цигани, бе?“.  Килата веднага запалил на четвърт,  скочил с размахан  юмрук върху колегата си, крещейки: „Ела тук бе, гнусно педера*тче“.

Двамата успели да си разменят по някой и друг къч  и обидни реплики, но органицаторите ги укротили.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/Et58G1DR3YY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *