Ексклузивно: Пак Пребиха Фики заради Преслава! Виж Тук:

fiki_preslavaАнаболното момче на чалгата Фики Стораро пак яде як бой. И боят пак бил заради тръпката му  към Преслава, носи поредната клюка.

Хитовият певец  беше зверски пребит от специално изпратени мутри, които преди да го нашамарят пак го предупредили да стои настрани от  най-желаната фолкпевица у нас.

Носът на Фики е разбит от поредния бой и той не посмя да се покаже в този жалък вид на рождения ден на любимата си. Припомняме, че преди година той пак беше пребит в известна столична чалготека. Тогава двамата с Преслава се целуваха на дансинга заради връчените им награди от „Планета“, но гардове на Бирмата нахлуха в заведението и ошамариха младока. Тогава се наложи той да отиде до „Пирогов“, за да зашият цепнатата му вежда.

Не е ясно кой чак толкова ревнува певицата от Фики. Говореше се, че има връзка със Станимир Гъмов, но актьорът по-скоро би удавил съперника си в алкохол, отколкото да му праща биячи. Тръгна слух и че красивата певица е имала роман с Калин Врачански, но и той не е от хората, които ще пращат мутри. Пък и връзката между Преси и Калин наистина беше само слух.

Така че в момента заподозрян за деянието отново е Бирмата. Единствено в негов стил е да прати някого да му свърши мръсната работа. Той и Преслава са отдавна разделени, но това не му пречи още да я ревнува, да я следи и наказва тези, които се приближат прекалено близо до нея.

По повод поредния бой пък фенове на Фики открито му се подиграха:

Защо тренираш, защо не излизаш от залите за тренировка, като ще те бият под път и над път, питат те в социалната мрежа. Тези твои мускули от памук ли са направени или сърцето ти е като на заек?

Или крачетата ти са прекалено къси, за да бягаш, като те нападнат, злорадстват други.

Преслава пък твърди, че боят не е бил заради нея, а просто Фики е стъпил накриво някъде или намлатили от завист.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WFljd7kQAWQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *