Добри Божилов: Да буташ паметник, когато руската армия наближава границите ти е… вредно за здравето! ТОП КОМЕНТАР (С ВИДЕО)

Парадът на полуделите психодесни американски агенти: Да буташ паметник, когато руската мечка наближава границите ти… е вредно за здравето. Запознайте се с историята, фашистки безумци!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. БОКЛУЦИ ! Нищо не сте направили за България и Българите. Унищожавате всичко, до което се докосвате. Цялата ви пасмина трябва да бъде разстреляна. Няма да можете да избягате от Народната „любов“. Мръсни продажни боклуци и предатели.

  2. Какво да напишат? След като тези в лагерите, са били престъпници, убийци, предатели, работили срещу България? Какво? Горяните , също са работили СРЕЩУ България, убивали са и хора и то обикновени хора, разбивали са и са ограбвали са магазините, чисти престъпници, както и да ги погледнеш! Това е голата истина. В тях няма нищо положително, чист вид престъпници!

  3. Какво да напишат? След като тези в лагерите, са били криминални престъпници, убийци, черноборсаджии, предатели, работили срещу България? Какво да напишат за тях, че са ограбвали магазините и ако някой ги види случайно, са го убивали? Горяните , също са работили СРЕЩУ България, убивали са и хора и то обикновени хора, разбивали са и са ограбвали магазините, чисти криминални престъпници, както и да ги погледнеш! Това е голата истина. В тях няма нищо положително, те са били чист вид криминални престъпници!

  4. Внимание, товарния влак за сатанисти тръгва на осми коловоз на пет и петнайсе, на пет и петнайсе тръгва товарния влак за ада

  5. ТЕЗИ КОИТО СЪБАРЯТ ПАМЕТНИКА СА НАСЛЕДНИЦИ НА ОНЕЗИ
    ОТ БИВШАТА ПАРТИЙНО КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА,
    КОЯТО БЛИЖЕШЕ ДУПЕТАТА НА ОНАЗИ РУСИЯ А СЕГА
    ЯДАТ Л……А НА СОРОС И БАЙДЪН.
    САМО И САМО ДА УПРАВЛЯВАТ И ГРАБЯТ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *