Дим Дуков и гаджето му щели да осиновяват дете

Дим ДуковЖивотът на Красимир, гаджето на Дим Дуков се превърнал в скръб и ад. Цели две години след смъртта на известния бохем не стигнали на неговия интимен партньор да се съвземе и да се отърси от тъгата.

Двамата бяха един до друг дълги години. Освен любов, те деляха и общ хотелиерски бизнес. Отношенията им бяха много точни, нямаше ревност и скандали, бяха верни един на друг и доста по-задружни от обикновените хетеросуксуални двойки.

Красимир не можел да повярва, че ще успее да забрави своя любим  и продължава да скърби.  Той изобщо не си правел труда да му  търси заместник и отново да изгради някаква сериозна връзка. Дълбоко в себе си вярвал, че сърцето му  ще принадлежи завинаги на Дуков и всеки друг човек ще забележи това и само ще страда от чувствата на любимия си, който боготвори един кумир и не може да изличи образа му. Какъв смисъл има да си търся друг, като няма да е същото, споделял Красимир на свои приятели. И буквално започнал да води монашески живот.

Краси и Дим не криеха своята хомосексуалност. Те винаги се появяваха заедно, не обръщаха внимание на приказките и на тесногръдите хора.  До такава степен си бяха паснали и бяха едно цяло, че даже обмисляли да си осиновят дете. Но нелепата смърт на Дуков превърнала мечтата за дете в неизпълнен блян и оставила само скръб в сърцето на Краси. Двамата искали да си имат момиченце, за което да се грижат и да осигурят бъдещето му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *