Джийсън Брад Люис предизвикателно си опипа „най-милото“

Джийсън, гащиДжийсън Брад Люис, който се прочу като певец в „Х фактор“ и като хулиган в „Биг Брадър“ изпадна в пълно забвение и реши да напомни за себе си.

Този път певецът, който е известен с ексцентричния си  грим,  скандализира  потребителите в мрежата, като буквално и нагло си бръкна в гащите. И съответно запечата култовия момент на фото.  Навярно очерпил вдъхновение от песента „Съчки събирам“ на Деян Икебаната, той  позира без грим и със свалени гащи в гората, а под снимката е написал: „Кумчо вълчо дебне в гората…“.

Фотосът е с отлично качество и цинично послание. Джийсън тотално се е изчерпал, страда от липса на внимание и всячески се опитва да напомни за себе си.

Коментарите, разбира се не закъсняха: „Абе, недоразумение на природата, защо цапаш с присъствието си природата?“  „Маймунският ти поглед ли е отвратителен или изборът ти  на слипове не е много добър, не мога да взема решение, ама има нещо гадно в тебе“, „Людмиле бе, стегни се! Какви са тия ужасни снимки?! Дотам ли я докара?“.

„Сигурно е много малък неговият Кумчо Вълчо и не може да си го намери в гащите“, „Прави се на идиот смешника“, са малка част от коментарите в интернет.

Дали се прави на луд, или просто ние не разбираме артистичната натура на Людмил е въпрос, чийто отговор едва ли ще намерим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DAvswVCyfmA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Това на снимката мъж ли е, жена, травестит, или третият пол?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *