Деян Николов към управляващите: Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред

Ще бъдем принудени да се мобилизираме сами и да създадем граждански групи, които да пазят децата ни и близките ни.

„След нападението над децата на бул. „Витоша“, в центъра на София, получихме поредния сигнал за побой между мигранти в „Овча Купел“ – един от най-населените райони на столицата. Преди няколко седмици, когато казахме, че ще има мигрантска вълна и ще трябва да се предприемат действия, започнаха да излизат по телевизията знайни и незнайни евродепутати и анализатори, които убеждаваха, че това са лъжи и има Дъблинско споразумение, което регулира ситуацията. Понеже вече няма информация, в която да не се съмняваме, отидохме лично да обсъдим случващото се с министъра на вътрешните работи, който ни „успокои“ с твърдението, че стандарта ни на живот е нисък и това ще кара мигрантите да се връщат на Запад. Е, господин министър, какво стана? Май „стратегията за сигурност“, която така спокойно изложихте пред нас, НЕ СРАБОТИ?

Три масови сбивания с участието на мигранти се разиграха в София само в рамките на 24 часа

Сега ще ви кажа ние какво ще направим. Ще изискаме спешно свикване на Столичния общински съвет, защото сигурността на София е задължение на нас като общински съветници и на кмета – Васил Терзиев, с когото също ще изискаме среща. Следващата стъпка ще е да се срещнем с директора на столична дирекция „Сигурност“. Ще поискаме увеличение на патрулите в засегнатите зони и информация за държавната ни политика спрямо мигрантите отново от министъра на вътрешните работи, защото това, че ще ги изгоним от София, няма да им попречи да идат някъде другаде, където да създават проблеми на хората. Това ли искаме? По нашите телевизии да чуваме ежедневно за изнасилвания и нападения над жени, както е в големите западни градове? Ако няма адекватни действия, ще бъдем принудени да се мобилизираме сами и да създадем граждански групи, които да пазят децата ни и близките ни от случващото се. Ето го Шенген! Обяснете сега на хората, че всичко ще бъде наред!“, написа Деян Николов – общински съветник от „Възраждане“ в социалната мрежа Фейсбук.

Поста на Деян Николов във Фейсбук Виж Тук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! И НАРОДА ДА НЕ РЕВЕ,АМИ ДА ИЗЛИЗА ДА ГИ ИЗГОНИ С КАМТНИ,ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ!

  2. Къде се е чуло и видяло, господарите да давят обяснения на робите си?
    Шебеците и кифлите с пластмасови джуки като гуми на трактор, ако не искаха да ги еб@т и бият рязани брадати сирийски майки нямаше да гласуват за натовци и еврогейци.

    • Дори укрите по време на война живеят по-добре от съществото населяващо България, но въобще не му пука и си сака джендърмюсюлманското робство.

  3. А бре, тъпанари вие дето ни ‘управлявате’ такива като разните желювци,стояновци,костовци,йордановци и тям подобни малоумници,които бяха събрани от пътищата и кафенетата,защо нямате грам акъл,за да прозрете какво ще се случи в бъдещето на държавата????
    вие дето хукнахте да унищожавате държавата и си дадохте алчните гъзове да ви ебат разни швабовци,лайдени и сур бюлюк западни серсеми,трябва да изчезнете от територията на БЪЛГАРИЯ,А ТОВА СТАВА САМО ПО МЕТОДА НА ЦАР БОРИС I-ТОЙ И ЦЕЛИЯТ МУ РОД ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

  4. Какъв Шенген? Бандата начело с плъха Денков ни предадоха и сключиха таен договор съгласно който ще приемаме десетки хиляди бежанци! А този Плъх се хвали колко добрини е направил като премиер! Гнусно е, но за робите е така!

  5. „………..81 години от акта на хуманизъм и толерантност на българския народ и държавни институции по времето на Втората световна война, довел до спасяването на близо 50 хиляди български евреи…….. “

    Някак си хич не съм горд и радостен от това че българи са спасили чифутите, които сега затриват България.
    Да ви еб@ майката химаниситко-толерантна. По време на турското робство са клали български дечица да се къпят в тяхната кръв, тия ги спасили от чичко Адолф.
    Сега просто ние ставаме свидетели на благодарността на сататинското племе.

    • Една майна и от мен за евреите!Оня с мустачките да е живял още половин година,та тия да са излетели през комина! СГАН МРЪСНА!

  6. Съгласна съм с FuckEU,(между другото и аз така тях), евреите са изгонени от Испания, защото започнали за изчезват християнски деца, доказали са че са те и Изабела Кастилска ги е изгонила. Тогава „великата турска империя“ ги приема с отварени обятия, защото има много християни за измъчване! Просто изтръпвам!

    • Абсолютно, дори мисля 32-ма бяха султаните с чифутски майки.
      След като ги прогонват от Испания, тази безродна сатанинска сган имитира приемане ислям, християнство и квото се сетиш, само и само да продължи геноцида си над християните. Правят се на гърци, българи, турци…. а са си просто адови изчадия.

  7. НЕ ЧУВАМ ОБАЧЕ ДА СЕ ОБСЪЖДА ЕДИНСТВЕНОТО СПАСИТЕЛНО РЕШЕНИЕ-АНУЛИРАНЕ НА ПОДПИСАНИТЕ ДОГОВОРЕНОСТИ С МИШОКА-СОРОСОИД ДЕНКОФ, НЕЗАБАВНО! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПЪЛНА ИМИТАЦИЯ И НЯМА ДА СРАБОТИ!

  8. Ще,ще тепърва ще става интересно,само още малко и ще се случи каквото трябва да се случи!Лошото е че,живеем в това време и ще видим всичко с очите си,но то ни дава шанс който трябва да го използваме веднага.Който разбрал,разбрал!

  9. Изходът е САМО ЕДИН.
    Сваляне от власт на партии от типа на:
    Продължаваме Предателството (ПП),
    Дай България на посолствоТО (ДБ),
    Движението за ОТНЕМАНЕ Правата и Свободите на Българите (ДПС),
    Голямото Еб@не и Разграбване на България (ГЕРБ) и всички други подобни.
    Всеки един свързан със соросоидните изчадия и/или агент на чужди интереси –
    мишока (денков),
    кирчо,
    кокорчо
    соломончо,
    магаренко
    и т.н.
    Народен Съд по бърза процедура и незабавен разстрел на най – отявлените предатели (виж списъка по – горе, може да се продължи).
    Доживотен затвор за останалите.
    Пълна Конфискация на имуществото на всички тези уроди, защото то е „спечелено с предателство на Националните Интереси на България или откровен, нагъл грабеж.
    Анулиране на всяка една хартийка, подписана от престъпниците.
    Обявяване на НЕУТРАЛИТЕТ на България.
    Незабавно излизане от НАТО и ЕС и спиране на всякакви плащания към тези терористични организации, както и в подкрепа на укро-нацисткия режим.
    Спиране на помощите и Изхвърляне от България на всякаква мангало – мигрантска паплач, която ни натресоха с подписа на мишока денков.
    Създаване на усещане за сила на Държавата и ред сред циганската напаст.
    Отхвърляне на „ценности“ като педерастия, лесбийство и всякакви подобни перверзии.
    Премахване на ВОЙНСТВАЩАТА ПЕДЕРАСТИЯ и превръщане на ЛГБТ в това , което са – обикновени педали и сбъркани от Природата.
    Могат да се изредят още много точки по този проект, НО:
    ТОВА БИ БИЛО МНОГО ДОБРО НАЧАЛО!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *