Десислава Атанасова издаде дълго крита тайна. Ето кой й купува чантите:

В скандала „Кумгейт“ се намеси активно и Десислава Атанасова, известна сред съпартийците си като „Голямата уста“.

Тя винаги е готова и винаги се изказва по всеки парлив въпрос, защитавайки ГЕРБ и Борисов с голи гърди. Прави го обикновено във Фейсбук, а ако я поканят по телевизията – още по-добре.

Специално за „Кумгейт“ беше калесана и изпадна в лют спор с Таско Ерменков от БСП кой какви роднини има във властта и кой колко се е облагодетелствал.

Разбира се, бившата здравна министърка горещо защитаваше тезата, че в ГЕРБ има само чисти хора и никой не си вре лапите в кацата с меда. Това било приоритет само на комунистите. И понеже очакваше неизбежния въпрос за фирмите на съпруга си и обществените поръчки, които той печели без конкуренция, особено във Видин, където и му доплащаха, дамата се появи подготвена.

Тя зявяви, че :“всеки един от нас трябва да даде личен пример“ и го даде.

И извади от чантата си документ, в който показа, че се е развела с любимия си съпруг. Не съм в конфликт на интереси, прекратихме брака си преди няколко години и единственото, което ни свързва, е синът ни,  отсече тя.
При този аргумент и водещите и Ерменков зяпнаха. Никой не знаеше, че Атанасова е мома и то от години. Доскоро тя се хвалеше с образцовото си семейство, с трите маркови коли, двата апартамента, вилата в Щръклево и всякакви благини. Даже ги декларира в Сметната палата. Кога се е развела, как е прекраила този съвършен брак, не е ясно.

Още по-неясно е кой купува скъпите й тоалети и марковите чанти. Сега, без мощното рамо на любимия си съпруг-бизнесмен, тя би трябвало да е останала само на депутатската си заплата. Но гардеробът й и чантите й, всяка по една заплата без удръжките, предизвикват доста въпроси и предположения.

Единият е, че има богат човек до себе си, когото ревниво пази, тъй както опази развода си. И той я спонсорира просто за идеята. Или за нещо друго…

Другият е дали разводът не е просто фиктивен?

Имаме ярък пример за това в ГЕРБ и то на най-високо ниво.

Мнозина все още се съмняват дали Борисов и Цветелина Бориславова наистина се прекратили отношенията си.

Не твърдим нито да, нито не. Не сме брачни консултанти!

Просто се питаме дали вече и браковете у нас не се превърнаха в политика, а разтрогването им в прикриване на  нещо друго, а не на „непоправимо разстройство“, както редовно казват адвокатите.

Или вече му казват партийно разстройство!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. За тези пазарски ли чанти става дума?Най-много да дам 15 лв,ама като им гледам вида-много са!

    • Ти даваш 15 лева, ама струват 1500. Мода майна, маркови и прочие!

  2. Има ли списък че да се наредя, ако записвате пишете ме.
    Звъни домоуправителя и казва: правя списък за групов секс.. Пиши ме казал мъжът. Чакай, а кой се е писал, – за сега аз, ти и жена ти. О аз не съм съгласен. Е тогава те задрасквам казал домоуправителя…..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *