Гонзовица Става Звезда в Сръбско Риалити – ще си търси Гадже в Ефир!

Светлана хубава1Светлана Василева все пак има не толкова мистериозен мъж до себе си, обаче не издумва и думичка по въпроса. Слухове я свързват със сръбски продуцент, чието име се пази в тайна.

Но така или иначе чрез него тя получила  договор за участие в рекорден по рейтинг  реалити формат в Събрия  – „Парови”.

Шоуто върви почти цяла година в ефир.  В него участват само необвързани дами и господа, които си избират половинка, живеят с нея и накрая  в повечето случаи отношенията им завършват с щастлив годеж.

В  новият  сезон участниците са от Сърбия, България, Хърватия, има даже и  от Франция.

Светлана обаче е категорична, че не отива да си търси мъж, а просто заради тръпката и понеже шоуто било различно от „Биг Брадър“… и най-вече – обещали са, че няма да я изпитват по география!

Гонзовица знае къде е Белград, тъй като наскоро била там по женски със Златка Райкова и други приятелки и купонясвали в местно заведение. Пяли, пили и много се снимали, за да имат какво да качат във Фейсбук.

По нейни думи, снимките им били разгледани от техен приятел, който случайно пък отишъл в същото заведение. Сетне аверът им показал фотосите на собственика, а той пък бил познат на продуцента. В същото време още по-мистериозно в ресторанта бил и продуцентът и гледал „стоката“ на живо. Така от дума на дума и по необяснима връзка между тримата мъже, всички решили, че Светлето е много подходяща да представлява България в шоуто и че зрителите просто ще се влюбят в нея. А както се очаква – със сигурност някой от участниците ще лапне по хубавелката и ще поиска ръката й.

Още на другия ден  ресторантьорът звъннал на Гонзовица и  я поканил на разговор.  Осигурил й кола и я настанил в един от най-скъпите хотели. След тридневни преговори, тя се сдобила с договор за участие в „Парови”.

На какъв език ще говори там Светлето е пълна  загадка. Знае се само, че всеки участник получава много солиден хонорар, а победителят – и 40 хиляди евро отгоре. Останалите взимат допълнителни по-малки суми според участието си в класирането на зрителите.

Така че Светлана е на кяр и ако не се сгоди, то поне ще захлеби доста пари, за да може да купонясва после до припадък. И освен носа, да си коригира също устните или ушите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IzePIm3M7OQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *