Германия създаде и крепи Фашиста Борисов… и за Трети Път Тика България към Национална Катастрофа!

Един доказан психопат, назначен от немската ХДС за премиер на България и шайката му от обезчестени шутове с всеки изминал ден задълбочават кризата и тикат страната ни към пропастта. Достойните сега са на улицата, продължават да протестират и да вдигат аларма. Въпреки бягството на дезертьорите – соросоиди от „Отровното трио“. Защото протеста е житейска и морална позиция, а не моментно настроение.

Но вижте какво каза вчера Банкянския Фашист по време на дежурната си разходка с антуража си от придворни докторски шутове: „Трудът ще ви направи свободни“! Този лозунг е стоял над входа на всички нацистки лагери на смъртта. Лагери, в които са избити по различни данни между 5 и 15 млн. души. Но нашенският нацист продължи невъзмутимо да нарежда: „Болните оздравеят ли – веднага на работа“. Кой си ти, бе, селтак банкянски, че да нареждаш кой кога ще оздравее и по-важното – кой кога да ходи на работа. И онези плюнки и мисирки на задната му седалка в джипа, мълчат като риби. Дресирал ги е да си отварят устата само като им хвърли шепа зоб.

Пак повтарям, моите най-искрени уважения към тези които не се смириха и не се продадоха като някои „отровни“ соросоидни господа. Моите уважения и поклон пред онези, които не казаха като Минеков, Бабикян и Хаджигенов, че са се уморили и не виждат смисъл да продължават. За да прикрият че са протестирали платено, а сега изпълняват новата заповед на спонсорите си – да спрат. Явно шефовете им от американските НПО са се договорили с Борисов. Историята ще запомни и покрие с вечна слава онези истински патриоти и леви идеалисти, които продължават да се борят на площада и в момента. Защото протеста е житейска и морална позиция, а не моментно настроение или финансово мотивирано себеизразяване.

Ще засегна и мерзката роля на Германия и лично на нейната канцлерка – американската подлога баба Меркел, която направи чудеса от героизъм за трети път България да изпадне в национална катастрофа. Защото тъкмо Германия създаде проекта ГЕРБ и продължава със зъби и нокти да крепи на власт фаворита си – мутро-премиера Борисов. Първата световна война бяхме с Германия. В резултат на което ни връхлетя национална катастрофа. През Втората световна война пак се присъединихме към тях и пак ни помете национална катастрофа. Сега, под диктовката на Германия и САЩ отново сме се наежили вражески срещу братска Русия и начело с германско-фашисткото отроче Борисов пак сме се засилили с бясна скорост към Третата си тотална катастрофа.

Историята винаги се повтаря, но не като фарс, а като трагедия. И само идиотите не си взимат поука. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Какво да коментираме,то вече и кокошките на село разбраха какви профани и прости хора ни управляват.Мисирки ,тулупи,прости кърдж пу,тки /и не само!/,аутсайдери и некадърници от миналото време,недоказали се ,защото нямат мозъчен капацитет са яхнали България и режат ли режат жива плът от снагата й!

  2. БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА УБИ БЪЛГАРИЯ СПАСЕНИЕТО ОТ НЕГО Е САМО РАЗСТРЕЛ И НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА НАВЕКИ ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *