„Галъп“ направи Най-Лъжливото Социологическо Проучване в Историята! Вижте Колко Процента даде на ГЕРБ! Вижте Защо не бива да им се Вярва:

Поръчковата соросоидна агенция „Галъп“ не изчака дори ден, след като Плевнелив и ГЕРБ провалиха възможността да се направи какъвто и да било кабинет…

И веднага извади „експресно проучване“, чиято единствена цел е да промива мозъците на електората и още докато яде и пие на Коледа, хубаво да си помисли за кого ще гласува напролет да го управлява.

А разнежените от това, че получили цели 40 лева коледна добавка пенсионери да се молят не пред иконата на Христос, а пред лика на Бащицата Борисов!

В резултатите, които „Галъп“ гузно и срамежливо показа, (защото е грях на светли християнски празници да се лъже толкова много-б.а.), поизлъгаха „приемливо“ – в рамките на десетина процента.
Така според тяхното изследване, ако изборите бяха днес, за ГЕРБ  биха гласували 20,3% от всички имащи право на глас (ако вотът е задължителен б.а.) , за БСП – 18,4, за цялата патриотична сбирщина  – 10,1,  6,3 за ДПС и 5,2 – за новопръкналата се партия на  Веселин Марешки. Реформаторите не минават бариерата от 4 процента, като остават само с 3, а АБВ и ДОСТ социологическото проучване дори не ги брои за живи. Тоест- живи са, но с по 1 %.
Целта на тази нарисувана от „Галъп“ сюреалистична и нямаща нищо общо с действителността картина е да направи скрито внушение. Тълкуваме го и като първи опит на платените от Сорос институти за манипулиране преди изборите напролет. Първата пушка гръмна. И оттук насетне ни чака цяла поредица от грандиозни социологически агитации и манипулации.
Родните социолози, които се издъниха като кифладжии на президентските избори с това, че предричаха бомбастична победа на Цецка Цачева, дори за миг не се засрамиха и отново се юрват, чисти като младенци, да лъжат народа.
Вгледайте се внимателно в цифрите и ще разберете каква е всъщност истината:
Щом ГЕРБ води само с два процента на БСП, от досегашния ни опит можем да заключим, че всъщност БСП води над ГЕРБ с поне 10 процента. Но как да признаят статистиците, като Бойко им плаща?
Пак добре, че не са му ударили 10 процента преднина на Бочко, че водещите да започнат да пелтечат от неудобство, докато четат стъкмистиката по телевизията.
Впрочем нека припомним какви бяха прогнозните резултати на същата тази ГЕРБоугодна агенция „Галъп“ само два дни преди първия тур от президентските избори този ноември:
Смях! Ето прогнозата на „Галъп“ за президентските избори
Но да се върнем на днешната прогноза на „Галъп“. Пак според нея Марешки, който е патерица на ГЕРБ, влиза в парламента с прилично висок процент. Патриотите са такива въртиопашки, че през ден си менят позицията и ту пеят арията за клетите пенсионери, ту си сближават позициите с Боко до такава степен, че започват да се търкалят в краката му кат кученца. Това се видя и при последните пазарлъци за правителство. Клекнаха на реформаторите и се прегърнаха с Цецко, когато само преди ден яростно плюеха. Затова тях „Галъп“ са порязали в процентите само наполовина. Да им е за урок и да си опичат акъла патриотарски!
За сметка на това обаче ДПС буквално е съсечено в процентите, заради дързостта си вероятно да подкрепя БСП. Галъп са им отредили скромните 5 %, при положение, че за партията на Доган винаги гласуват поне 8-9 %.
АБВ изчезват от сметката, защото се зарекоха твърдо да подкрепят с новото си ръководство БСП, а преди по-малко от половин година пък предадоха Бойко, като оттеглиха доверието и единствения си министър от кабинета му.
От „Галъп“ все пак се застраховат, че може да има възможна грешка от плюс минус 3 процента.
 
Макар че предишната им грешка беше с цели 33 % разминаване!
От изнесените натъкмени данни „Галъп“ правят извода, че никой не може да управлява сам, а ще имаме коалиция.
Начело с неизменния, великия, неповторимия и незаменимия Бойко Борисов (пак според социолозите б.а.)
Голямата, фундаментална цел ще е тази пролет Борисов да вземе изборите на всяка цена! Защото и с 0,002 процента да ги спечели, пак ще грабне мандата.
И на практика правителството ще е същото, но без реформаторите. Или със…
Затова и Борисов бърза с изборите.
Докато съвсем не е изпаднал в забвение.
Така че очаквайте още след Нова година спешни прогнози, кални компромати на кило, мръсни удари под кръста, грозни манипулации, цъфнали магнолии и всякакви политически мръсотии по купените соросоидни медии.
Яки промивки, спешната намеса на Меркел и ЕС, заплахи с бежанци, дрънкане на натовски танкове, спиране на субсидии и всичко, което би помогнало на западните колониалисти да задържат местната си креатура ГЕРБ във властта.
Клатещият се Буда ще бъде крепен от всеки, на който е платено да мрази Русия и да настоява България да си остане гетото на Европейския съюз.
Този път обаче имаме шанс да се отървем от изедниците, които като кръвопийци са се впили в изнемощялата снага на майка България и вече 26 години смучат ли, смучат кръвта й.
Имаме шанс да изпратим Борисов и крадливата му про-западна и антибългарска шайка на бунището на историята!
Ще го направим ли?
Напук на Сорос, Меркел и останалите родни брюкселски подлоги!
Да!
България се събуди! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Започна голямото надлъгване…И още има шарани да се хвашат

  2. Лявата сбирщина (колко е „лява“ е тема на друг коментар) ще получи 18% ,ама на кукуво лято! Тия псевдоСОЦИАЛИСТИ, мултимилионери, приватизатори и кариеристи дори с купения цигански вот няма да прескочат 15-те процента.
    Обед.Патриоти ще са втора сила в новия парламент а ГЕРБ ще са пред тях с не повече от 5% разлика.

    • Голяма грешка! Мултимилионерите отдавна са в ГЕРБ! Начело с вожда им Боко!

    • Будната електорална единица е заспала мъртъв скапаняшки сън!!!- Глупоста последните години просто няма край!!!!

  3. Аналното ебане е добро, когато е на Тиквата длибоко у гъзо!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *