Башар Рахал прати любовницата си във фризера! Жена му изненадващо долетя от Холивуд! Виж Тук:

От една седмица Башар Рахал играе ролята на примерен семеен мъж. Съпругата му Калина, която е известна продуцентка в Холивуд, неочаквано дойде в България заедно с двете им дъщери, за да припомни на съпруга си, че е женен мъж.
И ще остане не само за празниците, а е решила да заведе и децата на ски, на шопинг… така че ще стои в София целия януари.
Актьорът имал съвсем други планове, но семейството е преди всичко и ще се наложи цял месец да играе ролята на примерен съпруг.
Роля е най-точно казано, защото Башар изобщо не е примерен, а най-малкото пък е добър съпруг, след като живее на 7 000 километра от семейството си и го вижда от дъжд на вятър.
Актьорът си дойде преди 5 години в България, уж за малко, за да изиграе една малка роля родното кино и… забрави да се върне при семейството си в САЩ. Причината: Башар реши да се реализира в България и действително стана много търсен за тв. сериалите. Дадоха му собствено предаване и по телевизията. А освен това разполагаше със свобода, каквато в Холивуд никой не може да му предложи.

Сега обаче временно ще е в семейни окови. И по тази причина актьорът се принудил временно да изостави тайния си живот, който водеше паралелно с истинския. Той бързо разкарал любовницата си Ралица Паскалева и сега се прави на примерен съпруг и баща.

Актрисата, която в момента е  популярна с ролята си на д-р Стилянова в медицинската сага „Откраднат живот”, е в близки отношения с Рахал от цели две години. Двамата се запознали съвсем неромантично по време на снимките на филма „Корпус за бързо реагиране” и искрата пламнала.  Оттогава двамата  често се появяват като двойка в публичното пространство, обаче отричат, да са любовници, като най-безсрамно лъжат, че ги свързвало само близко приятелство. „Приятелството“ им обаче е запечатвано от папараци на няколко пъти в интимни пози. Но въпреки компрометиращите фотоси, те продължават да твърдят, че нямат интимни отношения.

Башар и Ралица били само приятели! Да, бе, да…

Сега Башар е наредил на  любовницата си да стои далеч от него, за да не се издънят пред жена му. Той  ще прекара Коледата със семейството си, а Ралица ще отиде в родния си град Русе, където ще посрещне Бъдни вечер с родителите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *