Галена с шокиращо признание: Правила съм го и с жена!

ГаленаСкандалите непрекъснато разлюляват поп фолка и Галена този път не остана по-назад. Тя хвърли бомба, която шокира феновете й и ги остави безмълвни.

На участие в пловдивска чалготека миналата седмица, тя си пийнала малко повече от обичайното и започнала да ръси признания по микрофона. Темата, разбира се не била политика, или бедност и самоубийства, а задължителния се*с. Певицата се отпуснала и започнала да разказва за свои креватни подвизи и накрая признала „Правила съм го и с жена и съм стигала докрай“.

Явно нейният порноклип е бледо отражение на истинския й интимен живот и буквално е гледка за непросветени или  пълни лаици. Все пак там тройки няма, а си е обикновен нормален полов контакт.

Пробвала съм и тройки, но не е за мен, изтърсила с почти девича скромност певицата. С жена е хубаво, но също не е за мен.

След това се усетила, че приказва много и млъкнала, но чак след като изредила всички пикантерии.

За да скандализира тотално обществото и за да се говори дълго за нея, тя се щракна с Галин и бившата му съпруга ДесиСлава на представянето на новата й марка. Двете певици демонстрираха приятелски отношения, въпреки че са делили един и същ мъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *