Връщат Преслава в Брадъра заради рейтинга

Преслава СветланаПреслава ще се върне във ВИП Брадър.

Тази новина съобщи Алекс Сърчаджиева обяви  още в петък пред зрителите в края на дейли епизода , че в страницата на шоуто вече има въпрос към зрителите искат ли Преслава или не и ако той събере  над 10 000 лайка, ще  преговаря  лично с Големия брат да върне Преси.

Разбира се, това не е идея на Алекс, а на самия Брадър. Преговорите с Преслава вече са проведени и тя ще се върне. Лайковете се събраха само за час и то над 10000.

На зрителите им омръзна от ревове и скандали и се сетиха за усмихнатата певица, която единствена излъчваше позитивизъм в шоуто и не се намеси в нито един скандал и не забърка нито една интрига. Това ще вдигне рейтинга точно в момент, в който Къщата се е превърнала в нещо средно между змийско гнездо и пълна лудница.

Освен това Преслава отново ще може да ходи на участия, когато си поиска и няма да е затворник вътре, както не беше и в началото. Сумата за второто й участие е колосална. Говори се за 90 хиляди на месец.

Как ще се реши проблемът с номинациите обаче, не е ясно. Тя излезе с мотива, че харесва всички и не може да номинира участници за изгонване. Възможно е да й дадат тази привилегия на играч с особен статут и да не номинира и да не може да бъде номинирана.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *