Волен Сидеров: Пандемия няма! Една световна върхушка унищожава Средната класа! (С ВИДЕО)

Здравна пандемия няма, свидетели сме на икономическа такава, изкуствено предизвикана. Една глобалистка върхушка със световна власт се е прицелила да унищожи средната класа и да установи нов световен ред. Това каза днес Волен Сидеров в предаването „Пресечна точка“ по Нова тв. Скандално.нет отбелязва с удовлетворение, че всички изказани от волен сидеров тези, сме описали в нашия сайт още през март, 2020 г. В недоумение сме от факта, че за първи път конюнктурната Нова тв. се престраши да даде думата на някой, който да каже истината за фалшивата пандемия.
Но ето какво още каза Волен Сидеров:

Всички статистики за заразени, хоспитализирани и починали от вируса по държави са пълна лъжа и се координират от едно място – Center for Health Security. Това е център към университета „Джон Хопкинс“ в САЩ. Там се изпращат данните за общата заболеваемост и смъртност от всички страни и от там ти изпращат обратно данни и статистики – какво да отчетеш. Тоест данните, които ние българите гледаме всеки ден по медиите е информация, която им е спусната от един център. Този център е спонсориран от фондацията „Рокфелер“. Тази фондация още през 2010 г. издаде едно съчинение на име „Документът“, което описва как ще се развива светът при пандемия.

Защо световния наднационален елит, който вече дефакто управлява цялата планета, избра пандемията като оръжие за установяване на новия си глобален ред?! Защото първият им опит с изкуствено предизвиканата през 2008 г. световна финансова криза, се провали. Средната класа с нейните дребни и средни бизнесчета и свободата, която те й дават- оцеля. Затова световната върхушка възприе по-брутална и страховита тактика. Крайната цел на този план е да изгубим държавите си, свободите си и дори себе си… и да се превърнем в роби на една глобална корпорация, която ще управлява планетата. Вижте какво още каза Волен Сидеров във видеото под статията:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Уточнение: Участието на Сидеров е до 11.30 мин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. сидеров президент.само ако каракачанов и симеонов станат чистачи на дондуков.2.

  2. Волен не открива Америка, това нещо се говори от няколко години – че де факто световното население е ограбено,че вече не 60%, а 80% от световното богатство е в ръцете на 1% от световното население и им трябва само трансформационно събитие за да довършат процеса до край. Нещо като 11 септември, но в световен мащаб. Най-удобна за тази цел се оказва една „пандемия“ – не ти трябва да влачиш разни арабули, да ги зомбираш, пък после да разхвърляш паспорти около сграда от която е останал само пепел, ама паспорта невредим. Пък после някои арабули дето уж били в самолетите и загинали взеха да се появяват в интернет и да пишат, че не само не са били в тези самолети, не само не са загинали, ами си живеят мирно и тихо в техните си държави. Абе изобщо, главоболия. А така, с вируса сладка работа – никой нито го вижда, нито го чува, нито той може да пише в интернет и да каже не съм аз. Фабрикувай данни, плаши всеки ден стадото да ходи доброволно да се чипира, налагай локдауни докато фалират всички, които трябва, прибирай парата и си гледай кефа. Е, ще трябва периодично да пускаш по някой нов щам, да се повишава заболеваемостта, да вижда стадото колко е страшно всичко, ама то без хич не може. Още повече, че чипираното(ваксинирано) стадо само произвежда нови щамове когато в организма му се срещне вируса с това което са му нахакали с „ваксината“ – ГМО белтъци,наночастици, графен, РНК и т.н.

  3. Защо се изпуска участието на ГЕРБ в създаването, разпространението и масовизирането на облъчването с измислицата „ковид“? Започнала като идея за сплашване и контрол над населението с цел пречка и осуетяване на протести и бунтове, „смъртоносното“ менте продължава да се експлоатира с нови вълни за разсейване на недоволството от безчинствата на ГЕРБ и объркване на изборите за получаване по-удобен за тях резултат. В преобладаващата си част органите който се правят, че се борят и овладяват „пандемията“, съобщават размерите й и раздухват паниката чрез медиите, са все същите покорни на ГЕРБ кадри, които възприеха и внедриха у нас съчинената някъде зад океана злокобна приказка за „новата чума“. Гласовете за разумен анализ и изследване на естеството, възникването и овладяване на „заболяването“ се заглушават и потъпкват с необмислени, прибързани решения и действия нямащи нищо общо със медицинската наука, логика и практика. Ако за момент се абстрахираме от ставащото по света и се концентрираме само върху ставащото у нас е повече от очевидно, че от хаоса в страната и насъскваните настроения срещу служебния кабинет изгода има само ГЕРБ за оцеляване, влияние и запазване на позиции в управлението. И не се подлъгвайте по наивните обяснения че това са само някакви конспиративни теории. Това е истина и за нея в сянка се трудят цели щабове на ГЕРБ с поставени високи цели за спасяване на тартора, структурите му и хранениците му.

  4. Прав е Сидеров и всеки , който чете и чужди источници ще се съгласи с него. Сидеров няма да стане президен в никакъв случай, щото ние сме КОЛОНИЯ, американска колония с 4 военни бази и с една в проект. Колко ум е нужен на скапания ни народец за да проумее една толкова елементарна истина, колко????Вярно е , ч има десетки такива като Соломонча и Еленка крадлата, лепнали се на доларовото виме, ама ние, останалите идиоти ли сме , както ни определи още Ботев, или малко сме се променили поне.

  5. Волен, говори неистини, граничещи с глупости. Той няма собствена експертиза за проблема с Ковид-19. Чул, прочел, казали му (на ухо)- това е безсмислено. Понеже сега е бурно политическо време, той се изказва по принцип и за да е интересен. Не му прави чест. Моето мнение е важно и почива на конкретна медицинска експертиза, затова ще ви кажа, че трябва да спрете с глупавите и без медицинска логика коментари, които създават антиваксърски нагласи в обществото ни. Няма смисъл от тях, само нагнетявате напрежение и увеличавате нихилизма към единствено възможния защитен механизъм срещу вируса на Ковид-19. Кой къде, какво е казал за ваксините, как го е доказал, каква му е мотивацията-корпоративна или професионална. Всичко това е безсмислено, уважаеми господа и дами, които държите на личния избор във всичко. Ще ви припомня, че личен избор е да платиш данъка си, личен избор е да употребиш алкохол или наркотик и да се качиш да шофираш, мога да дам още 10-тина примера. Само, че обществото и законодателя, за посочените примери са преценили, че с тези си действия сте обществено опасен и в НК е предвидил наказание – прокурорско разследване, глоба, лишаване от свобода. Много скоро обществото ни ще „узрее“, че отказа от ваксинация срещу опасна заразна болест в условията на пандемия е нарушение (престъпление) и ще се преследва от НК. Ваксинирайте се, спрете „терориста“ – вируса на Ковид – 19 да се разпространява свободно у нас и да нанася огромни човешки загуби! Това е достойно и отговорно поведение. Нашата Свобода е в Нашите ръце!

    • Понеже ме дразни самото използване на думата „експерт“, ще ти отговоря, че в твоята ваксина, медицина няма, както и в написаното от тебе. Тези пропагандистки доводи могат на партийно събрание да впечатлят някого, но за хората, които се интересуват и знаят, са пълни глупости. Ваксинираните получават номер и това лесно може да се провери със собственото смарт устройство, сканирайки за непознати устройства през блутуут 5.0 (теоретично 4.2. Номерата изглеждат идентично с макадресите на мрежовите карти. Разликата е, че въпросните адреси никъде и от никого не са регистрирани, за разлика от произведените в заводи. Въвеждането на новото поколение комуникационна мрежа, пета генерация (за сега), с разширени възможности за трафик, е заради огромният брой нови „устройства“ в мрежата, а мрежата се нарича интернет на нещата, вероятно с разширени протоколи. Дори да приемем, че само функцията за следене работи, това вече е престъпление срещу човечеството, защото нито има обявен център, където постъпва тази информация, нито кой я контролира. Ако обаче може да се активира и функцията „контрол“, а това е особено вероятно, защото никой не създава устройства, които не може да контролира, значи ти и компютърът ти сте вече на едно ниво. Не си висшето същество на планетата и могат да те отсекат като дърво, заради „обществената“ необходимост. Не ми развявай неокомунистическите си лозунги, защото и от тях съм надишан и още не мога да ги откашлям. То това спасява нас, хората от бившите социалистически страни, че тази глобалистка идеология ни е вече позната, а глобализмът, както и да го фризираш е еднакъв.

    • Това, което се провежда по молове и градинки с някаква неизследвана субстанция не е ваксинация, а медицински фашизъм – провежда се медицински експеримент директно върху милиарди хора с тяхното доброволно съгласие.Същите тези ваксинирани овце, които според теб Гошо Хр. щели да спрат терориста ковид-19, всъщност плодят нови щамове защото в клетките на техните организми постъпващият отвън вирус се кръстосва с това, което са им вкарали с ваксината.Не знам от кой зор реши, че твоето мнение е важно и на каква медицинска експертиза могат да почиват глупостите които си написал, но честните епидемиолози вече много пъти казаха, че по време не епидемия не се правят ваксинации защото така се създават нови щамове. Не е необходимо нито специално медицинско образование, нито седем педи чело за да го разбереш това. Ама ваксинаторите не са в състояние дори и това да разберат. А ние които не щем да ставаме опитни мишки не сме антиваксъри, ние сме антифашисти, ние сме против настъпващия медицински фашизъм. Набий си поне това в главата, ако можеш де, ако ти стига капацитета.

  6. Гошее,много телевизия гледаш,но неправилните канали.Терориста не е к19.терористите са глобалистите които от години се чудеха какво да направят за да им се получи плана.при пандемия е абсолютно противопоказно да се имунизираш,особенно с ваксина траеща 6 месеца.Ако не познаваш добре Рокфелер и сие,препоръчвам ти малко да почетеш за някои хора да се поограмотиш ,а не да слушаш кво пеят всеки ден нашите телевизии платени.до края на 2019 всичко беше ок,и за почти две години светът се срива икономически ,помисли малко преди да говориш глупости.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *