Внимание! НАРОДЕН СЪД ГРОЗИ ГЕРБ! Виж Тук:

ГЕРБ стигна дъното!

Дори най-отявлените доскоро партийни медии започнаха неохотно да признават, че имало нещо гнило в управлението на Бойко Борисов.

А то не само има нещо гнило, ами направо си вони!

Прокуратурата погна Москов за ваксините, а заедно с него разпита и куп министри. Вината обаче започна да се размива, защото се оказа, че половината министри на Бай Х*й, начело с него, са се подписали под смръдливата сделка!

Делото ще зацикли, вината ще се размие между толкова много хора, че накрая ще се стигне до Шекспировата пиеса: „Много шум за нищо“!

Разследващата журналистка, която преди време осветли аферата с ваксините Валя Ахчиева не издържа и излезе днес с куп документи, които доказват вината на Москов не толкова за безстопанственост, колкото за престъпно нехайство спрямо здравето и живота на децата.

Но ние отсега предричаме, че ще се появят куп платени експерти, които ще доказват, че ваксините не само не са вредни, ами направо суперполезни за хлапетата. И Москов ще отърве кожата!

Обвинение прокуратурата предяви и към военния министър Ненчев. Този път – за ремонта на военните самолети в Полша, където дадохме сума ти народни пари при наличие на много по-евтината оферта на производителя МиГ в Русия.

Само че и там вината „лежи споделена“ в МС. Отново всички са се подписали. И пак ще дадат показания и ще се измъкнат, тъй като решението не е еднолично и Ненчев не е насочил сам самолетите към Полша.

В момента прокуратурата развива луда дейност. Направо дъх не може да си поеме от работа.

И ако наивният български народ вярва, че виновниците за дереджето му най-после ще бъдат наказани – жестоко се лъже!

Цацаров се е разпъргавил хем да покаже, че властта не спи и обвинява министри, хем после съдът да докаже, че те са невинни и честни като момини сълзи… А ГЕРБ е работил само за народа и само и единствено за благото на същия този народ!

Схемата е проста и ясна: Обвиняваш по-прегрешилите министри, а после ги обявяваш за светци!

Същото ще се получи и с енергийните гешефтаджии Румен Овчаров и Делян Добрев!

Защото у нас съдебната власт не е независима. Тя се назначава с благословията на Оня, дето е в Оставка и бъдещето й зависи от него. Затова каквото каже ТОЙ, това ще стане.

Затова и тези дела са пълен камуфлаж, дим и бенгалски огън, за да се замажат очите на наивниците в България.

И тъй като нямаме независими съд и прокуратура, защото те на практика са се слели с властовата мафия, ние от Skandalno.net питаме: Не е ли време за един хубав и зрелищен Народен съд?

Да се изкопаят отнякъде независими магистрати, доблестни и ненаядени с власт, които да поставят на подсъдимата скамейка всички политици, които:

Закопаха България и я оставиха да рие дъното!

Подписаха СЕТА и сега ще доотровят оцелелите!

Направиха здравеопазването недостижимо за бедните и рай за богатите!

Продават на търг колибите на бедните заради дългове, докато богатите 2 % българи не могат да си преброят имотите у нас и в чужбина!

Допуснаха гладни цигани да убиват майките и бащите ни за два лева и прогониха децата ни в чужбина!

А младежите, които останаха тук – превърнаха в безмозъчни същества, които се друсат с щедро продаваната на всеки ъгъл и покровителствана от ГЕРБ дрога.

Превърнаха плодородната ни земя в пустиня, платиха на животновъдите да не произвеждат мляко, а икономиката… нея направо я заГРОБиха!

Принудиха старци и деца да ровят в казаните за къшей  хляб!

Смачкаха хората с по 300 лева заплата и ги превърнаха в същества, за които единствената висша житейска цел е да оцелеят. Така ги отучиха и да мислят!

Народен съд за всички българоубийци!

И един голям затвор, в който завинаги и без право на помилване да бъдат прибрани всички народни изедници! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

  1. цялото правителство на герб и неговите гладни за власт и пари пицегои трябва да изчезнат отграниците на държавата ни и тогава НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЕСТОТО ИМА ДВА НАЧИНА !!! 7/ 62 В ДЕИСТВИЕ ИЛИ ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ С ВАКСИНИТЕ НА УБИИЦА НА ДЕЦА МОСКОВ !!! БАГЕРА ПОСЛЕ ЩЕ ГО КАРАМ АЗ !!

  2. Той продължава да ни управлява, а те да взимат антинародни решения. А ние търпим!

  3. Ха сега и затвор да им строим -скъпо ! По добро е предложението на добри.Няколко АК -47 и поздрави на др. Тодор Живков. А дано , ама надали !

  4. Добри извинявай поправям си грешката добри с голямо Д здраво мислещ човек.

  5. РАДЕВ Е ПОКАНИЛ РУМЪНСКАТА ПРОКУРАТУРА ДА ТУРИ РЕД В ДЪРЖАВАТА И ДА ДАДЕ УРОЦИ НА НАШАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА !!!

  6. Съдят ги, гонят ги, Бацето в това време иска властта като въшка на чело

  7. Пипилота и ти си права ама ние поне пишем против властта на тези които обраха държавата поне за това имаме смелост а ти като си толкова доволна възхвалявай ги.

  8. Добре де, като са се подписвали всички (, за да делят париците), няма смисъл от безплодно търсене на не корумпирани магистрати.
    И бебетата знаят от 27 години насам какво става с България и българите. Историята е доказала вината.
    Присъди по бързата процедура.
    И да изработват заслугата за всеки свой ден, след нея. Има къде.

  9. МАФИЯ ГЕРБ 9 ГОДИНИ РАБОТИ ЗА БЛАГИНИТЕ НА НАРОДА САМО ЧЕ БЛАГИНИТЕ ПРИБИРА В СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ НАРОДЕН СЪД ЗА МАФИЯ ГЕРБ

  10. „Ако погледнем назад към нашата най-нова история, ще видим, че при всички национални катастрофи, до които нашият народ е бил довеждан, винаги личи намесата на германския империализъм и послушния му агент Фердинанд.“

    Този текст е достатъчно красноречив! Вместо Фердинанд може да сложим Борисов и няма да сбъркаме! Почупи си краката да търчи към Германия да се кланя на Меркал, към Турция – на Ердоган, към Вашингтон – на Обама…

  11. „Класически пример за Народен съд от Средновековието ни дава Френският конвент, който в качеството си на Народен съд – изразител на народната воля, осъжда краля Луи Капет XVI на смърт за предателство.

    Тук с право можем да си зададем въпроса: Каква щеше да бъде съдбата на България, ако и българският народ беше призовал на народен съд цар Фердинанд през 1913 година за предателство и го беше осъдил на смърт?“

    С право и ние можем да си зададем въпроса каква щеше да бъде съдбата на България, ако цар Борис III не беше допуснат да царува след абдикацията на баща си, а монархията бе свалена още 1918 година? А каква би била съдбата на всички ни, ако Тодор Живков не беше управлявал до дълбока старост? Какво би станало, ако червените не бяха се пребоядисали на сини, жълти, зелени, оранжеви и всякакви? Какво би станало, ако излъгалите в предизборната кампания управляващи можеха да бъдат свалени от власт по причина на разминаване на техния курс с предизборните обещания?

  12. Нима когато пътуваме във влак и видим някаква грозяща ни опасност не дърпаме ВЕДНАГА АВАРИЙНАТА СПИРАЧКА?! Нима не искаме да слезем ВЕДНАГА, когато ДИМ ЗАДУШЛИВ влиза в ДРОБОВЕТЕ НИ или ОГЪН ИЗПОЯЖДАЩ ни хваща за ГУШАТА?! Нима не СПИРАМЕ СВОЯ ПЪТ до магазина и не се връщаме у дома, когато завали АДСКИ ПОРОЙ или удари ГРАДУШКА С ГОЛЕМИНА НА ОРЕХ ИЛИ ЯЙЦЕ?! Не сме ли ЛИЦЕМЕРИ, когато всяка МАШИНА правим да има АВАРИЕН СТОП, а НАШАТА ДЪРЖАВА е без АВАРИЕН СТОП? НЯМА ИСТИНСКИ ВОТ НА /НЕ/ДОВЕРИЕ… ВОТ, КЪДЕТО НЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СЕ САМООЦЕНЯВАТ, НО УПРАВЛЯВАНИТЕ ДА ОЦЕНЯВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ СА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ И МОГАТ ДА ИЗКУШАТ МНОЗИНА ДА КАЖАТ НА ЧЕРНОТО БЯЛО, НА КРИВОТО ПРАВО, НА ПРОКЛЕТОТО БЛАГОСЛОВЕНО. МНОЗИНА СА, КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ПРЕД СЕБЕ СИ, ЧЕ ГРЕШАТ – ВЕДНЪЖ СА СЛЕПИ ЗА СВОИТЕ ГРЕШКИ, ВЕДНЪЖ ОТ ГОРДОСТ, ВЕДНЪЖ ОТ СТРАХ… НИМА НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯВАМЕ СЛЯПО НА ТЯХ И ДА НЕ ВЯРВАМЕ НА СЕБЕ СИ?! МОЛЯ ВИ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, КОГАТО ВИЖДАМЕ БАЩИНИЯ СРАМ, ДА НЕ БЪДЕМ КАТО ХАМА, НО ДА БЪДЕМ КАТО СИМА И ЯФЕТА. ЗАЩОТО И НАШИЯ СРАМ ЩЕ БЛЕСНЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ, ОТ ПОЖЪЛТЕЛИТЕ СТРАНИЦИ НА ИСТОРИЯТА. НАШИЯТ СРАМ ЩЕ БЪДЕ ТЕЖЪК ХОМОТ, В КОЙТО ЩЕ БЪДАТ ЗАПРЕГНАТИ ТЕ ЗАРАДИ НАШАТА ПРОКЛЕТИЯ, КАКТО НИЕ СЕГА СМЕ ВПРЕГНАТИ ЗАРАДИ ПРОКЛЕТИЯТА НА ДЕДИТЕ НИ. НО АКО КАЖЕМ СЕГА, В ТОЗИ МОМЕНТ – СТОП НА СБЪРКАНАТА СИСТЕМА – СБЪРКАНАТА СИСТЕМА СПИРА ДА ФУНКЦИОНИРА И БЕЗКОНТРОЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. НИЕ ВЛИЗАМЕ В РОЛЯТА НА ОТК, КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ, И НА БРАКА КАЗВАМЕ БРАК, НА ГОДНАТА ПРОДУКЦИЯ ГОДНА ПРОДУКЦИЯ. КОЛКО ПРОСТО Е ВСИЧКО – ЕДИН НАРОДЕН ВОТ И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО!!! АКО НАРОДЪТ КАЖЕ СТОП НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ – ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И НОВИ УПРАВЛЯВАЩИ.

      • Браво ,бе ЧОВЕК !
        ПУСКАЙ Я ВСЕКИ ДЕН,АКТУАЛНА ЩЕ Е ДО ИЗЛИЗАНЕТО И КАЗВА НЕТО НА ,,СТОП МРЪСНИЦИ,ДО ТУК БЯХТЕ!“

  13. Когато се обмисля нещо голямо,решаващо,трябва Народът да има лидер на когото да се довери.Човек избран от всички.Трябва предварително всичко да се планира,обмисли.В противен случай ще настъпи още по -голям анархия.Една част от хората са за ЕС и НАТО,Други са за Русия.Трети са за суверенна държава ,без никаква външна намеса,някои поддържат БСП,други за ГЕРБ,има и други новосформирани организации и сдружения……Народът не може без водач иначе ще е тълпа!

  14. КЪДЕ .И ЩЕ ОТИДАТ Т О Г А В А БИВШИТЕ ПА,,ТИЙЦИ ОТ БКПЛ П,ЕБОЯДИСА.И СЕ НА ГЕ,Б

    А.ОЛ МОДЕ,АТО,А ИСКАМ ДА ПИШАЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *