Внимание! Бг. Олигархията ОБЯВИ ВОЙНА на Румен Радев! КРИБ Готви Безредици! Виж Тук:

В България е пълно с конфедерации. Не е трудно да разберем откъде се появиха всички тези НПО-та. Отговорът е повече от ясен: Разбира се, че изскочиха от шапките на ЦРУ и Сорос.

Защото по устав и дефиниция „Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България“ /КРИБ/ е неправителствена организация с нестопанска цел. Какви са тия индустриалци в деиндустриализирана България?!? Тоест, спокойно можем да наречем КРИБ – поредното цереушко НПО.

Та същата тази „неправителствена“ и „нестопанска“ организация КРИБ, чийто председател е милиардера-индустриалец Кирил Домусчиев вчера се обяви против ветото на президента Радев и в защита на закона за концесиите.

В нарочно писмо до Президента така наречените „индустриалци, които всъщност заграбиха на безценица най-печелившите социалистически народни предприятия и сега ги експлоатират в своя частна полза, обясняват надълго и нашироко, повтаряйки едни и същи отдавна изветрели мантри, защо не трябвало да се налага вето върху  „умния“ и „красив“ закон за концесиите.

Но първо няколко думи за тази „конфедерация на индустриалците“. По-точно е да се каже – организация на новобогаташите-крадци. Парадоксалното е, че в България няма индустрия, но има „индустриалци“. И кои са те? Огнян Донев, който заграби българската фармацевтика и сега се прави на „бизнесмен“, като увеличава непрекъснато цените на лекарствата. Кирил Домусчиев, който преди няколко години изникна от нищото и така и никой не разбра как се е сдобил с богатството, което към момента притежава. И дали го притежава в действителност или само го управлява?!

Членове на „индустриалците“ са още разни адвокатски дружества, застрахователни компании, оръжейни предприятия, автомобилни сдружения, Консултантски организации, вестникарски конгломерати като Прокопиевата „Икономедия“ и т.н.

Изобщо все организации, които нямат никакво отношение към индустрията. Но пък имат голямо отношение към начините за заграбване на държавни активи и тяхното експлоатиране в „частна полза“. Тоест, грабят „законно“ чрез концесии, търгове и обществени поръчки остатъците от държавното богатство и на всичкото отгоре се представят за „индустриалци“ и „патриоти“.

Ето такива хора, безскрупулни и без капка срам, които грабят България като за последно, се обявиха срещу ветото на президента Руман Радев върху закона за концесиите.

Домусчиев напери гребена и напълни гушата по време на управлението на ГЕРБ

Румен Радев заяви, че налага вето върху  закона, защото той дава право на крадците да ползват богатствата на България за 35 години напред, тоест практически пожизнено. И директно превръща всички активи на държавата и самата държава в собственост на 20-30 олигарси, а населението на територията става абсолютно излишно. Такъв закон, според официалните мотиви на нашия БЪЛГАРСКИ президент изисква широко обществено обсъждане. А и според ген. Радев самият закон противоречи на националните интереси, защото природните богатства на България трябва да се експлоатират от държавата и в интерес на всички български граждани. А не в „частен интерес“.

Крибаджиите или по-точно кражбаджиите твърдят, че широко обществено обсъждане е имало. На него присъствали бизнесмени от различни гилдии.

Това тяхно заявление в писмото до президента Радев означава, че Соросоидното  НПО, наречено за благозвучие „Конфедерацията на индустриалците“, смята за „общественост“ само бизнесмените. Останалите (народонаселението-б.р.) са нищожества, които няма какво да се мотаят в краката им. Още повече, че нямат и пари да пристъпят в луксозния хотел „Шератон“, където провеждат сбирките си тези „вълци в овчи кожи“, както много сполучливо е нарекъл тая категория хора поетът Христо Ботев.

В писмото си тези крадци-приватизатори и назначени бизнесмени имат нахалството и да заплашват нашия президент. Плашат го, че ветото му нарушавало европейското право. Само че ние от 27 години пасивно гледаме как в името на някакво измислено „европейско“ право българската ни родина се ограбва до голо, а хората измират от глад и болести или се евакуират в чужбина под мекото наименование „емиграция“.

От КРИБ плашат ген. Радев и с „европейски“ санкции, защото Европа не можела да търпи, когато се погазват правата на бизнесмените.

Ако това тяхно твърдение наистина е вярно, тогава ние, българите като държава и като народ нямаме никаква работа в Европейски съюз, който защитава дерибеите, а оставя обикновените хора на милостта на „честните частници“ – тоест- на произвола на съдбата. На произвола на същите тези дерибеи, наричащи се „търговци“, „индустриалци“ и Бог знае още какви.

Ето защо 80% от българските граждани посрещнаха с възторг решението на президента Радев да наложи вето върху герберския грабителски закон за концесиите. Защото не може с едно законче да купиш цяла България като своя пожизнена собственост. Нещо, за което българската олигархия жадува. А щом очевидно осъзналия се вече български НАРОД е с ген. Радев, значи той ще победи!

Соросоидните НПО-глобалисти и слуги на западната олигархия в България очевидно още не са осъзнали, че с Брекзит-а в Англия и избора на Тръмп за президент в САЩ политико-икономическия мейнстрийм на планетата се променя тотално. Не са разбрали, че идеологията на неолибералния капитализъм умря, точно както през 90-та година се срина социалистическата държавна система! Защото в крайна сметка се оказа, че традиционният капитализъм води планетата към крайно неприемлива глобална олигархична диктатура на 0.1 % свръхбогати и 99.9 % бедни. И е крайно време българските неолиберални тепегьоси да разберат, че „златното“ време на техните безнаказани криминални кражби на народното имущество, съвест и бъдеще СВЪРШИ.

И че времето на разплатата наближава неумолимо и необратимо. Както и времето на НАРОДНИЯ СЪД, който ще приключи с тази безсмислена, аморална и безчовечна система, която със своята безкрайна алчност унищожи цели народи и държави по планетата. Обратното броене започна! Часовникът тиктака! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

33 коментара

  1. Абсолютно точен анализ! Браво на автора!

  2. Браво да продължава в същия дух.Най – после да се мисли и за народа,трябва да се премахне тази глутница безочливи крадци.

  3. Този автор отдавна е №1 в публикуване на истината. Поздрави, Иво! Браво за поредния точен материал, винаги точно в целта!

  4. ХА-ХА-ХА…

    Приятели,

    “Дясно-свините, олигарсите ни и „евро-шопарите“, оригващи се на „евро-трици“, забъркани им от фирмата “ЕНП &Сорос”, грухтят недоволно…:

    – „ЗАЩО НЕ СИ ДАДОХМЕ БРАШНОТО НА ЧОРБАДЖИЙТЕ ИМ…, ТА ТЕ СА ИЗЯЛИ, УСВОИЛИ ВЕЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ГРАНТОВИ „ЕВРО-ТРИЦИ“…?“

    Ха-ха-ха… Десен политик да пише закон за Концесии е същото, като Педофила Владо Кузов да пише закон за защита на децата от сексуално насилие…!

    На нашите продажни олигарси нищо не им струва да “спретнат” на Президента Радев и ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД един “професионален протест”…(…Сорос спря парите и „Професионалните протестъри “ огладняха… Много…!) НАГЛОСТТА И ДЕБЕЛООЧИЕТО НА МАЙКОПРОДАВЦИТЕ И БАЩИНИЯТА НИ НЯМАТ КРАЙ…!!!
    .

  5. Браво г-н Македонски ,винаги и с голямо удоволствие чета вашите статии ! Вие сте истински журалист и родолюбец ! Да сте жив и здрав !

  6. Не съм запознат,но ако касае и минно-добивната промишленост/скоро четох страховити неща за тях/ браво.
    Пък може и референдум,но да се чуят ясно страните.

  7. Големите „работодатели“ ритаха като магарета заради минимална заплата от жалките 430 лева, а сега се правят на защитници на работните места. Под места разбирайте собствените им джобове! Махайте се алчни копелета!

  8. Ако някой някъде готви нещо срещу генерал Радев то нека му е ясно че това ще свърши зле за всеки противник на Р.Радев както и за олигархията.Ако Президента до пусне подобно нещо без значение от формата,все си мисля и допускам дори че народът ще излезне на улицата и пред президентството и при това с оръжие ,но не за да свали генерал Радев ,а на против-за да го окуражи и да му покаже че целият ВБългарски народ е с него.Все си мисля че подобно нещо би означавало и гражданска война и дори екзекуция на някои нагли олигарси и технте протежета.Всичко ще започне от някои крайни и радикални националисти които не са под шапката на Обединени патриоти,Атака и ВМРО.Така че нека всеки който иска да свали Радев му е ясно че има възможност с подобни действия и безредици да си подпише смъртната присъда.Внимавайте -това не е шега и знайте че Радев е патриот обичан от народа ,а аз съм един от този народ.

  9. Ако са много нагли трябва да им се пусне малко кръв.Олигарх от добра дума не разбира.

  10. Съгласен съм с почти всичко в тази статия. Що се отнася обаче до Тръмп, не мога да го сравня с президента Радев. Той може да е против европейските олигарси, против господарите на света билдербергите, самият той обаче е един от тях. Какво всъщност ще направи е загадка. Най-лошото което може да направи, е да стане причина за 3-та световна война. Той е не само против отделни раси, националности и религии, той е против бедното и ограбено население в собствената си страна.

  11. Цеко Ската, Киро Гела, Свинчо Пеевски / с Лафка/, Румен Пашата, Котарака Сталийски са съвестни концесионери на България и затова искат само анално ебане в алчните си задници.

    • Специално мършата евнух Кирил Домусчиев със свинска опашка в лакомия му гъз.

  12. Адвокатски и консултански дружества, застрахователи и банкери у нас се наричат индустриалци. Организират се в НПО и айде- почват да дават наклон на политиката. Яд ги е, че дадоха едни пари напразно на депутатчетата за тоя закон, и сега се крият зад директивите на ЕС, сякаш ЕС е религия и не може да има никакви съмнения в добрите му чувства към нас. Големите бизнесмени и индустриалци, а не могат да пръднат без държавата да им хариже нещо за жълти стотинки. Че и патриоти го раздават смешниците. Ми, айде правете бизнес без концесии, бе, г-да капиталисти, дрънкащи за минимум държавна регулация в икономиката, свободен пазар и бла бла..Всяка баба, която продава джоджен на пазара е по-голям бизнес мозък от вас, които без държавата, без крадене и мошенгии, не можете да изкарате и 5 лв. Кой е тоя индустриалец у нас, който от нула е изградил производство, а не му е наследство от соца? Никой. Дърта, крадлива, червена номенклатура, крадци и мошеници – тва сте.
    Правили „широко обществено обсъждане“ в хотел Шератон.
    Браво, бе, с кого обсъждахте? С курволяците с найлоновите цици и решихте, че народните богатства ви принадлежат по някакво божествено право? Ма, то тез нещица не стават като на бизнес купоните ви? Пийнете, наврете си малките чурки в някоя триперо-гонорейна торба с напърчени джуки и сключите сделка. Има и фактор народ в схемата. Аре, бързо да правите бизнес на свободния пазар и в конкурентна среда, да ви видя как ще умрете като кучета от глад.

  13. varhu yakona ya koncesiite ima Veto.fakt!tova spira li deistvieto na toya zakon ili deistvieto mu prodaljava ,dokato se glasuva nov_?

  14. „Война“ срещу ген. РАДЕВ,…ще означава война срещу всички българи……ииии тогавааа,,,румънските протести ще ви изглеждат като…..“първомайска манифестация“,…..това да не ви е оня палячо “мистър Бин-Роско“ или оня банкянски самозванец-пожарникар,…….!?……Хайде само опитайте иии,,,…. парламента и жълтите павета ще почервенеят от мръсната ви предателска-антибългарска кръв……гадни кръвопийци…..вече 28 години смучете кръвчицата на народа,ограбихте и разпродадохте България…..!!! ОК,….***На война като на война***,…..само не забравяйте от коя страна на “’фронтовата линия“’ ще са бившите и настоящите обучените и умеещите да *воюват*,,,,,НЕ СИ ИГРАЙТЕ С “’детонаторите“’ защото *барутът* на народа отдавна е прекомерно “изсъхнал“……..!!!!!!!!

  15. Дам…. по всичко личи, че ще бъда свидетел и участник на нов 23 септември…..

  16. Браво на автора!
    Време е да се събуди елита на медиите и да не се пишст само поръчкови статии!!!
    Домусчиев не е феодал. А ако се мисли за такъв – да се еве в северните си части.

  17. …НЯМА СТРАШНО ГЕНЕРАЛЕ…ЗАЕБИ ГИ ВСИЧКИ РБ…ГЕРБ И ВСИЧКИТЕ ОСТАНАЛИ ДЕСНИ ПСИХОПАТИ….ТЕ НЕ ТЕ ИЗБРАХА …ВИЗИЯТА И ГОВОРА ТИ ЗА СЕГА ТЕ ИЗБРАХА…ТИ СИ ПО СИЛЕН ОТ ТЯХ …А ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ИСКРИВАТ ПРЕД НАРОДА ЗА ДА ЗАПРИЛИЧАТ НА ТЕБ!!!!!..СЕГА ТИ СЕ ПАДНА …ДЕЙСТВАИ КАТО ТАКЪВ ЗА КАКЪВТО ГЛАСУВАХА ХОРАТА …НИЩО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАПРАВЯТ….ДРУГИЯ ХОД С ТЯХ СИ ГО ВИЖДАЛ…!!!!!!ТАКА ЧЕ …..

  18. Има грешка в коментара под снимката’напери гребена-разбирай куйрука’ То от името му се разбира-ДОМУСчиев….

  19. Почти всеки ден „КИРО ДЖАПАНКАТА“ и разни български поръчкови ИКОНОМИСТИ се мъчат да внушат на българското общество, че „ПЛОСКИЯТ ДАНЪК“ не бива да се пипа защото бил „ЧЕСТЕН и СОЦИАЛЕН“ Ти да видиш какви мъдри заключения в защита на ОЛИГАРСИТЕ, наричащи себе си „БИЗНЕС“, който в продължение на девет години, откакто е въведен в България „ПЛОСКИЯ ДАНЪК“ нито можа да изкара на светло фирмите си, нито можа да бъде достатъчно активен в усвояването на еврофондовете, нито да реализира достатъчно иновации, нито да подсигури достатъчно работни места и нормално заплащане на труда ! В България бизнеса не влага и достатъчно средства в информационни технологии. Въпреки, че основният мотив за прилагането на плоския данък беше увеличаването на икономическия растеж, България е с икономика „НА ИШЛЕМЕ“ и около 3 % „СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО“ !
    Сега сме на път да започнем да прилагаме по почина на ЧЕХИЯ и СЛОВАКИЯ по-висока ставка за високите доходи, но върху корпоративните доходи да се запази ставката от 10 %, за да могат такива бизнесмени като „КИРО ДЖАПАНКАТА“ да трупат милиарди и по-голямата част да изнасят извън страната !
    Поощрението на българския бизнес беше за сметка държавата и българското население, което няма как да продължи повече.
    През последните години, главно в Източна и Централна Европа, както и в част от САЩ, въпреки че на федерално ниво подоходният данък е прогресивен, се завърна плоският данък, който се прилага в следния порядък:
    В САЩ, в пет щата ( Илинойс, Индиана, Масачузетс, Мичиган и Пенсилвания) е въведен плосък данък само върху личните доходи, не върху корпоративните и ставката варира от 3 %, до 5,3 %. В четири от изброените щати е въведен и необлагаем минимум, с изключение на Пенсилвания.
    В Русия и Украйна е въведен плосък данък със ставка 13 % само върху личните доходи, не върху корпоративните.
    Останалите държави, в които се прилага плоския данък са: Естония, Латвия, Литва, Грузия, Исландия, Монголия, Киргистан, Македония, Черна гора, Румъния и България. В повечето страни съществува „НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ“ за разлика от България и се прилага върху личните доходи, не върху корпоративните !
    В Румъния е въведен плосък данък върху личните и корпоративните доходи, в размер на 16 %.
    В Словакия се използва плосък данък с една ставка от 19 % за подоходния данък, данък печалба и данък добавена стойност.
    ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСА ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ВСИЧКИ НИЕ „КИРО ДЖАПАНКАТА“ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЦЕНЗОР НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПРОГРАМИ НА ОТДЕЛНИТЕ ПАРТИИ И ДА ПРЕЧИ НА ОБЩАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА КЪМ ВЪЗПРИЕМАНЕТО НА ПО-ДОБРО ДАНЪЧНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ИЛИ ЩЕ ОТСТОЯВАМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И ТЕЗИ НА ДЪРЖАВАТА ?

    ЯдосанаПоказване на още реакции Коментар Споделяне.

    2 Вие и Petyo Ivanov
    .
    Коментари

    Vania Todorova

    Напишете коментар…

    .

    Vania Todorova

    преди 20 часа ·

    ..

    Почти всеки ден „КИРО ДЖАПАНКАТА“ и разни български поръчкови ИКОНОМИСТИ се мъчат да внушат на българското общество, че „ПЛОСКИЯТ ДАНЪК“ не бива да се пипа защото бил „ЧЕСТЕН и СОЦИАЛЕН“ Ти да видиш какви мъдри заключения в защита на ОЛИГАРСИТЕ, наричащи себе си „БИЗНЕС“, който в продължение на девет години, откакто е въведен в България „ПЛОСКИЯ ДАНЪК“ нито можа да изкара на светло фирмите си, нито можа да бъде достатъчно активен в усвояването на еврофондовете, нито да реализира достатъчно иновации, нито да подсигури достатъчно работни места и нормално заплащане на труда ! В България бизнеса не влага и достатъчно средства в информационни технологии. Въпреки, че основният мотив за прилагането на плоския данък беше увеличаването на икономическия растеж, България е с икономика „НА ИШЛЕМЕ“ и около 3 % „СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО“ !
    Сега сме на път да започнем да прилагаме по почина на ЧЕХИЯ и СЛОВАКИЯ по-висока ставка за високите доходи, но върху корпоративните доходи да се запази ставката от 10 %, за да могат такива бизнесмени като „КИРО ДЖАПАНКАТА“ да трупат милиарди и по-голямата част да изнасят извън страната !
    Поощрението на българския бизнес беше за сметка държавата и българското население, което няма как да продължи повече.
    През последните години, главно в Източна и Централна Европа, както и в част от САЩ, въпреки че на федерално ниво подоходният данък е прогресивен, се завърна плоският данък, който се прилага в следния порядък:
    В САЩ, в пет щата ( Илинойс, Индиана, Масачузетс, Мичиган и Пенсилвания) е въведен плосък данък само върху личните доходи, не върху корпоративните и ставката варира от 3 %, до 5,3 %. В четири от изброените щати е въведен и необлагаем минимум, с изключение на Пенсилвания.
    В Русия и Украйна е въведен плосък данък със ставка 13 % само върху личните доходи, не върху корпоративните.
    Останалите държави, в които се прилага плоския данък са: Естония, Латвия, Литва, Грузия, Исландия, Монголия, Киргистан, Македония, Черна гора, Румъния и България. В повечето страни съществува „НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ“ за разлика от България и се прилага върху личните доходи, не върху корпоративните !
    В Румъния е въведен плосък данък върху личните и корпоративните доходи, в размер на 16 %.
    В Словакия се използва плосък данък с една ставка от 19 % за подоходния данък, данък печалба и данък добавена стойност.
    ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСА ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ВСИЧКИ НИЕ „КИРО ДЖАПАНКАТА“ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЦЕНЗОР НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПРОГРАМИ НА ОТДЕЛНИТЕ ПАРТИИ И ДА ПРЕЧИ НА ОБЩАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА КЪМ ВЪЗПРИЕМАНЕТО НА ПО-ДОБРО ДАНЪЧНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ИЛИ ЩЕ ОТСТОЯВАМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И ТЕЗИ НА ДЪРЖАВАТА ?

    Почти всеки ден „КИРО ДЖАПАНКАТА“ и разни български поръчкови ИКОНОМИСТИ се мъчат да внушат на българското общество, че „ПЛОСКИЯТ ДАНЪК“ не бива да се пипа защото бил „ЧЕСТЕН и СОЦИАЛЕН“ Ти да видиш какви мъдри заключения в защита на ОЛИГАРСИТЕ, наричащи себе си „БИЗНЕС“, който в продължение на девет години, откакто е въведен в България „ПЛОСКИЯ ДАНЪК“ нито можа да изкара на светло фирмите си, нито можа да бъде достатъчно активен в усвояването на еврофондовете, нито да реализира достатъчно иновации, нито да подсигури достатъчно работни места и нормално заплащане на труда ! В България бизнеса не влага и достатъчно средства в информационни технологии. Въпреки, че основният мотив за прилагането на плоския данък беше увеличаването на икономическия растеж, България е с икономика „НА ИШЛЕМЕ“ и около 3 % „СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО“ !
    Сега сме на път да започнем да прилагаме по почина на ЧЕХИЯ и СЛОВАКИЯ по-висока ставка за високите доходи, но върху корпоративните доходи да се запази ставката от 10 %, за да могат такива бизнесмени като „КИРО ДЖАПАНКАТА“ да трупат милиарди и по-голямата част да изнасят извън страната !
    Поощрението на българския бизнес беше за сметка държавата и българското население, което няма как да продължи повече.
    През последните години, главно в Източна и Централна Европа, както и в част от САЩ, въпреки че на федерално ниво подоходният данък е прогресивен, се завърна плоският данък, който се прилага в следния порядък:
    В САЩ, в пет щата ( Илинойс, Индиана, Масачузетс, Мичиган и Пенсилвания) е въведен плосък данък само върху личните доходи, не върху корпоративните и ставката варира от 3 %, до 5,3 %. В четири от изброените щати е въведен и необлагаем минимум, с изключение на Пенсилвания.
    В Русия и Украйна е въведен плосък данък със ставка 13 % само върху личните доходи, не върху корпоративните.
    Останалите държави, в които се прилага плоския данък са: Естония, Латвия, Литва, Грузия, Исландия, Монголия, Киргистан, Македония, Черна гора, Румъния и България. В повечето страни съществува „НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ“ за разлика от България и се прилага върху личните доходи, не върху корпоративните !
    В Румъния е въведен плосък данък върху личните и корпоративните доходи, в размер на 16 %.
    В Словакия се използва плосък данък с една ставка от 19 % за подоходния данък, данък печалба и данък добавена стойност.
    ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСА ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ВСИЧКИ НИЕ „КИРО ДЖАПАНКАТА“ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЦЕНЗОР НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПРОГРАМИ НА ОТДЕЛНИТЕ ПАРТИИ И ДА ПРЕЧИ НА ОБЩАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА КЪМ ВЪЗПРИЕМАНЕТО НА ПО-ДОБРО ДАНЪЧНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ИЛИ ЩЕ ОТСТОЯВАМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И ТЕЗИ НА ДЪРЖАВАТА ?

  20. Дано тази хиена и противен олигофрен олигарх Домусчиев не реши да дойде да живее в САЩ
    С противните си лешоядски навици няма да просъществува дълго тук.Бързо ще го вкарат в затвора или ще му видят сметката.

  21. Дано има повече хора като вас на улицата,когато момента настъпи да се отсекат злокачествените“тумори“в държавата ни!
    С гръм и трясък,без пощада да излезнем на площада!
    СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

  22. Браво генерале, народа е зад теб. Постъпи както постъпи ген. Пиночет и България ще стане по-просперираща от Швейцария.

  23. Концесионният Закон е ВРАГ на България и българите в сегашния си вид и приложение. Трябва да се промени. не трябва да има концесионен договор по-дълъг от 10 години и задължително трябва да има клауза за ревизия на всеки концесионен договор на всеки 3 години.
    На концесия се дават държавни – с други думи, собственост на целия народ имоти. Всяка концесия трябва да има публичност и ако не се подкрепя от населението да не се осъществява. Толкова ли няма кадърни хора да управляват държавната собственост – я вижте Австрия? Печалбите от държавните имоти влизат в бюджета – печалбите при концесия влизат в джоба на частни лица.

  24. 1 uli 2017 do ivo makedonski ivo blagodaria na gospod che te ima blagodaria ti che vsichko koeto pises e istina bez teb emigrantskia mi jivot e mnogo truden ti si edinstvenata mi radost i nadejda v chujbina blagodaria ti blagudaria i na general radev che zastitava naroda ni decata ni blagodaria vi

  25. vsichki oligarsi kradat naroda i deliat s teroristichnata nezakonna gerb s borisov zatova nisto ne se promenia

  26. do general radev gospodin prezident imate cialata narodna lubov i doverie spasete decata i vnucite ni ot ubiicite vasington es nato ciganite emigrantite sadebnata sistema i upravliavastata mafia gerb naroda i bratska rusia sme s vas

  27. ne spriaha da kradat bezdarnite maloumnici upravliavastata mafia gerb za predsedatelstvoto na saveta na es otkradna deviza ot fasdata nabalgarskoto narodno sabranie za da se izhvarli kato parvia balkanski stat ot celta na sataninskite amerikanski stati v svetovni amerikanski stati kakva viarnost kam porobitelite ot upravliavastite prodajnici na balgaria vsenarodna revolucia

  28. Браво за хубавия и смел анализ! Дано подкрепата на живо е като в коментарите на повечето хора!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *