Властта Опита да Убие Журналиста Стоян Тончев! Критикувал и разследвал ГЕРБерския кмет в Поморие!

Стоян Тончев
Стоян Тончев

Неизвестни лица пребиха с бухалки собственика на опозиционния сайт за политически и икономически разследвания „Зад кулисите“ Стоян Тончев!

Мъжът е с много рани, с комоцио и е в МБАЛ – Бургас за лечение и наблюдение. Естествено е, че ме пребиха заради това, което пиша, каза журналистът. Явно интересите на доста хора са засегнати от разследванията и публикациите ми. Става дума за политическо влияние и пари. Много пари, добре изпрани и откраднати.

Заплашвали са ме неведнъж, а сега ме причакаха в тъмното с бухалките. Биячите просъскаха в ухото ми да не пиша повече и да не се вра там, където не ми е работата. А моята работа е да разкривам  далавери и да разобличавам хората, които нарушават закона и се облагодетелстват от това. И такава е мисията на всеки журналист, който не работи в платен от американските соросоидни фондации сайт или телевизия и има чиста професионална  съвест, каза Стоян Тончев от болничното си легло. Той обаче категорично отказа да съобщи имената на хората, чиито интереси е засегнал, защото вече му било писнало да го влачат по съдилища. Който иска, да прочете сайта ми и ще види засегнатите там, категоричен е пребитият.

Аз не мога да назова конкретно поименно физическия извършител на побоя срещу мен, защото него разпознах, но зная кой е поръчителя, е изпратил биячите. И даже не съм учуден, че ми посегнаха и се опитаха да ме убият. Виждате в каква държава живеем. Управляващите от ГЕРБ и реформаторите запушват устата на инакомислещите с пари, а ако те не са корумпирани, го правят с бухалки. Да пребиеш някой опозиционер вече е ежедневие и това, че аз съм поредната жертва е нормално в ненормална държава, колкото и парадоксално да звучи това.  Друг е въпроса, че  не е нормално за едно демократично общество,  но ние не живеем в такова, допълни Тончев.

Журналистът Стоян Тонев след жестокия побой
Журналистът Стоян Тонев след жестокия побой

Журналистът, който сега е в болницата,  е един от най-ожесточените критици на местната власт в Поморие от доста време. Нападките и разследванията му към кмета от ГЕРБ Иван Алексиев са откакто Алексиев яхна кметския стол в червената по традиция община. Иван Алексиев бе кандидат на  ГЕРБ и първия път свали дотогавашния БСП- кмет с помощта на купени гласове от ДПС, тъй като най-много гласували имаше от турските села в общината и циганските махали. Тогава имаше искане от страна на опозиционни партии за касиране на изборите, но това не се случи. Много платени соросоидни медии хорово хвалеха и величаеха Алексиев, а ГЕРБ изсипа много пари за агитация и купуване на гласове в общината, твърдяха опонентите на герберския кмет.

На местните избори миналата година той бе преизбран отново с гласове на ДПС и махалите, а като награда ДПС има общински съветници и кметове в турските села.  Журналистът Стоян Тончев пък се яви като кандидат за общински съветник от Партията на зелените, но при преброяването на гласовете от избирателните комисии, се оказа, че нямал достатъчна подкрепа, тоест нямало е кой да му довпише бройки в протокола.

И сега България се върна във времето на Алеко. „Бай Ганьо прави избори“. С финансовата и друга помощ на САЩ ГЕРБ печели избор след избор, а ако някой го критикува, му праща бухалки.

С парите на американски фондации като „Америка за България“, Отворено общество“ и пр. псевдодемокрацията ни стигна дъното. А когато се посяга на свободното слово и физически, това вече е в тинята под него.

Само не разбираме защо българинът продължава да избира палачите си отново и отново.

Или те се избират сами? Или с бухалки… Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Мръсни долни герберастки гадове. Чувствителни задници, не понясят критика, като моми

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *