Вили Марковска оставя бебето и се връща на сцената

Вили Марковска бебеСамо два месеца след като роди сина си актрисата Виолета Марковска се връща на сцената.

Бебето е кръстено на бащата на съпруга й Ивайло – финансиста Красимир Ангарски и  ще бъде поверено на грижите на три бавачки.

Виолета е започнала репетиции още в първите дни, след като родила. Тя ще играе в пиесата „Жената на моя живот“.  Марковска ще се отдаде напълно  на работата си благодарение на специализирани  гледачки, които ще се грижат за малкия  Красимир.

Парите за Вили не са никакъв проблем, защото мъжът й разполага със сериозни банкови сметки. Милионерският наследник осигурява всичко, което й небходимо. Виолета и невръстното бебе живеят в  лукс, в просторна къща в модерните покрайнини на София.

Освен че  разчита на бавачки за отглеждането на бебето, Марковска има чистачка и готвачка, а нейна работа беше само да роди и да се възстанови. Второто тя направи буквално за два месеца и няма следа от коремечето й.

Ивайло много я обича, затова иска тя да се чувства свободна и да прави това, което иска. Не я спира да работи, защото за него е по-добре тя да има някакво занимание и да е отдадена на него, отколкото да изпада в следродилна депресия и да охка с останалите мамчета, коментират техни приятели.

Звездата от „Столичани в повече“ кри шест месеца бременността си от колегите си и така и никой не  се досети, че чака дете. Даже в последните месеци преди раждането бе слаба и ходеше с широки дрехи, стил грънч. Оказа се, че Вили  пазела тайната от суеверие и страх от лоши очи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *