Вижте как ще изглежда нероденото бебе на Кейт и Уилямс

Кейт бебеДокато херцогинята на Кеймбридж е в трепетно очаквана да роди във всеки момент, а в страната вървят залагания кога, софтуерен дизайнер пусна графична снимка как ще изглежда четвъртият претендент за британската корона.

Програмистът Чаранджит Кондал е ползвал програма, чрез която да получи  снимки на лицето на новия принц или принцеса. 

Според него  престолонаследникът ще има руса коса, кафяви очи и леко чипо носле, и лицето му ще изглежда точно като на снимката, когато е на възраст между две и три годинки. Приликата между двамата е поразителна, а снимките на бъдещия  принц или принцеса са направени с приложението Morph Thing. Програмистът твърди, че е изпробвал новия  софтуер още когато е било обявено, че Кейт е бременна първия  път и  тогавашните резултати са се оказали невероятно точни.

„Взимам всичките характеристики на лицето на двамата родители и програмата  ги усреднява. Взимат се предвид много показатели  – очи, нос, форма на челюстта и начина на растеж на косата при двамата, за да успее да се генерира точна снимка. Всеки може да използва този софтуер,  трябва само да се вкарат двете лица на бъдещите родители”, обяснява разпалено програмистът. Дали е нацелил,  ще видим след две три години, тъй като Кейт все още не е родила.

Запалени по хазарта смятат, че бебето  ще се роди  идната седмица в сряда или четвъртък. Залозите са ограмни,  а  шансовете това да се случи през тези дни са 4 към 1.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *